Una dintre cele mai bune modalitati de a te dezvolta pe plan personal si a iti mentine creierul antrenat este cititul. Exista carti pentru absolut orice domeniu. Nu conteaza ca vorbim de dezvoltare personala, exercitii pentru antrenatul memoriei, relaxare sau pur si simplu din dorinta de a aprofunda un hobby.

Cartiile sunt o buna modalitate de a acumula informatii si de a invata de la predecesorii tai. Fiecare carte ofera o informatie in plus sau o modalitate de a te dezvolta. Cate lucruri noi nu putem invata doar citind bibliografiile celor mai mari din domeniu? Chiar si in domeniul leadership-ului si managementului sunt metode si experiente de care nu ne putem lipsi. Asadar, daca nu ai fost pus in situatia de a experimenta de ce sa nu iei lucrurile putin de-a gata si sa inveti strategii, abordari si metodologii de la cei care au fost inaintea ta aici si poate au gresit sau reusit?

Citeste mai jos

Care este top-ul celor 10 carti pe care orice manager ar trebui sa le citeasca?

Top-ul este alcatuit din carti bazate pe experiente diverse de la oameni cu profesii diverse. Prima carte este scrisa de un om care a fost in marina militara americana. Este o carte care vorbeste despre incredere in sine si fortificare mentala pentru a atinge noi nivele ale succesului. Despre cum sa ramai calm, cu mintea clara si sa iei decizi rationale atunci cand esti prins intr-un ocean de haos, pericol si incertitudine. Sunteti gata pentru recomandarile noastre?

1. Managing the Mental-Game de Jeff Boss

2. Start with why de Simon Sinek

3.The Go-Give Leader de Bob Burg si David Mann

Citeste si:  Ce trebuie sa stii inainte de a deveni antreprenor

4. The Dip de Seth Godin

5. Freakonomics de Steven D. Levitt si Stephan J. Dubner

6.Essentialism de Greg Mckeown

7. Drive by de Daniel H. Pink

8.Getting things done de David Allen

9. Give and take de Adam Grant

10.What They Don’t Teach You at Harvard Business School de Mark H. McCormack

Citeste mai jos

Da-ne un like sau aboneaza-te la newsletter-ul nostru pentru a primi ebook-ul gratuit:

  • Portal Management Management si Leadership

    Tehnici de vanzare


Numele tau (obligatoriu)

Adresa ta de email (obligatoriu)

Fiecare carte vorbeste despre situatii des intalnite atunci cand lucrezi intr-un domeniu competitiv si stresant. Spre exemplu The Dip te impinge spre a analiza mai bine barierele si obstacolele pe care le ai de infruntat si te invita spre a iti seta mintea pe directia „cu cat bariera pe care o ai de daramat este mai solida, cu atat mai mare este reusita, premiul sau tinta atinsa”. Cartea Start with why te invata bazele analizei logice in ceea ce priveste natura umana in domeniul vanzarilor. Iar Go-give Leader si Essentialism te invata despre natura umana si lucrurile esentiale care cladesc constitutia unui leader puternic in piata. Freakonomics abordeaza domeniul economiei afacerilor in cel mai aventuros mod.

Aceste carti fac parte din top 10 carti pe care orice manager ar trebui sa le citeasca pentru ca, impreuna, creeaza structura diversificata si plina de aventuri antreprenoriale pe care fiecare leader si manager bun ar trebui sa le cunoasca.