Urmatoarele citate sunt cugetari ale unor oameni celebri despre ceea ce inseamna sa fii un lider adevarat.

1. Albert Einstein – Liderul este acea persoana care reuseste sa scoata simplitate din dezordine, armonie din dezbinare si oportunitate din dificultate.

Citeste mai jos

Albert Einstein

2. Barack Obama – O singura voce poate schimba gandirea unei sali pline.

Barak Obama

3. Jack Welch – Inainte de a fi un lider, succesul inseamna sa te dezvolti. Cand vei deveni lider, succesul inseamna sa ii ajuti pe ceilalti sa se dezvolte.

Jack Welch

4. John D. Rockefeller – Nu-ti fie frica sa renunti la ceva bun pentru ceva maret.

John D. Rockefeller

5. Marc Cuban – Nu este vorba de bani sau relatii, este vorba despre vointa de a munci si a invata mai mult decat ceilalti.

Marc Cuban

6. Mark Zuckerberg – Daca vrei sa construiesti ceva maret, concentreaza-te pe schimbarea pe care vrei sa o faci in lume.

Mark Zuckerberg

7. Michael Korda – O modalitate de a pastra ritmul este sa ai obiective din ce in ce mai mari, in mod constant  

Michael Korda

 

8. Ronald Reagan – Inconjoara-te cu cei mai buni oameni pe care ii poti gasi, deleaga autoritatea si nu te amesteca cata vreme politica pe care ai hotarat-o este urmata.

 

Ronald Reagan

 

9. Steve Jobs – Nu are sens sa angajezi oameni inteligenti carora sa le spui ce sa faca. Noi angajam oameni inteligenti care sa ne spuna noua ce sa facem.

 

Steve Jobs

 

10. Theodore Roosevelt – Oamenii intreaba care este diferenta dintre un lider si un sef. Liderul da tonul, seful isi asuma succesul. Liderul conduce, seful da ordine.

 

Theodore Roosevelt

 

Citeste si:  Camera lui Ames