BusinessMark are plăcerea să vă anunţe organizarea unei noi ediții a Tax & Finance Forum, proiect ce va loc anul acesta pe 15 mai 2019, Brașov, Hotel Kronwell.

Citeste mai jos

Evenimentele din cadrul Tax & Finance Forum, adresate atât companiilor din mediul privat, cât și celor din sectorul public, vor aborda cele mai importante aspecte legislative și fiscale pentru contribuabilii români. Vom prezenta și analiza tendințe și politici fiscale la nivel internațional, armonizarea legislației românești, principalele aspecte privind impozitele directe și impozitele indirecte, modificări și reglementări ale Codului Fiscal și Codului de Procedură Fiscală.

Evenimentul va include sesiuni cu slot-uri de prezentări de 30-60 de minute, ce vor acoperi cele mai importante aspecte legislative și fiscale cu impact asupra mediul de afaceri.

Edițiile trecute

  • 94% dintre participanți au declarat că obiectivele lor au fost îndeplinite
  • 97% dintre participanți au apreciat calitatea evenimentelor ca fiind bună sau foarte bună.

*Participarea la eveniment echivalează cu 5 ore de pregătire profesională pentru membrii Camerei  Consultanților Fiscali.

 

Detaliile evenimentului

Cand

15 mai 2019

Unde

Hotel Kronwell, Brașov

;

Citeste mai jos

Despre BusinessMark

BusinessMark este o companie ce oferă servicii integrate B2B. Principala linie de activitate a BusinessMark este organizarea de evenimente business „concept propriu”, proiecte gândite, dezvoltate și implementate de echipa noastră, prin care ne propunem să oferim mediului de afaceri un spaţiu profesionist de discuţii şi networking.

Încă de la înființarea din anul 2013, principiul ce a stat la baza dezvoltării BusinessMark a fost acela al utilității, corectitudinii și relevanței. Ne propunem să venim în întâmpinarea mediului de afaceri cu proiecte construite pentru a contribui în mod real la dezvoltarea companiilor din diferite industrii și arii profesionale.

Citeste si:  31 octombrie, Cluj-Napoca, Sales & Marketing Conference 2017

La nivel de abordare, considerăm că este important ca evenimentele business să țină cont de realitatea pieței, să fie ancorate în problemele pe care fiecare industrie le întâmpină, să aibă la bază un conținut puternic la nivel de tematică, să implice toți jucătorii importanți dintr-un anumit sector pentru o perspectivă globală și corectă, să angreneze persoane relevante din segmentul vizat.