BusinessMark anunta organizarea evenimentului “RO-Product”, ce va avea loc pe 16 noiembrie la Hotel Radisson Blu, Bucuresti. Conferinta va reuni expertii din zona de productie pentru a dezbate abordari concrete, aplicabile si replicabile, la problemele cu care se confrunta industria, bune practici si metode de valorificare a oportunitatilor.

Citeste mai jos

In cadrul evenimentului, participantii au ocazia sa se intalneasca cu cei care au creat strategii eficiente de dezvoltare, sa se conecteze cu profesionistii din domeniu, sa se inspire din cazuri reale de succes, in vederea imbunatatirii continue a business-ului.

 

Participantii au ocazia sa interactioneze cu urmatorii speakeri:

 

  • IONEL MARIAN CIUCIOI, Director General si Presedinte al Consiliului de Administratie, Vrancart
  • DRAGOS IRIMESCU, Fondator, Wetterbest
  • DOINA CEPALIS,  Director General si Fondator, Te-Rox Prod
  • LUCA RABBIA, Group Operations Director, Gold Plast Group
  • OVIDIU PATRASCU, Plant Manager & Operations Director, Halewood Romania
  • ILEANA VLAD, Director General, Delta Rom Technologies
  • ELENA STOICA, Director General, Tricotton Junior
  • CARMENCITA SAVA, Director de Cercetare-Dezvoltare, Gerocossen
  • EDUARD CROITORU, Sales and Marketing Director, Rombat

 

Cea de a II-a sesiune a evenimentului va fi una practica si va consta intr-o simulare de business sustinuta de GHEORGHE STEFANESCU, Senior Trainer – EVOLUTIV Consultants Network. Simularea de Income/Outcome ® ofera o perspectiva si o cunoastere aprofundata a afacerii, a leadership-ului, a impactului financiar al  oricaror decizii manageriale, fie ca sunt decizii comerciale, fie ca sunt decizii de dezvoltare, de investitii, de finantare sau privind capitalul uman.

 

Conferinta se adreseaza urmatorului tip de public: directori generali si executivi, dar si manageri de productie, operationali, de logistica, financiari, de planificare, de aprovizionare, de depozite, import-export, comerciali si de vanzari.

Citeste si:  21 noiembrie, Bucuresti, Smart Business Master Class

 

Inscrierea la eveniment se va face prin completarea formularului de inregistrare, disponibil pe site-ul BusinessMark si trimiterea acestuia la office@business-mark.ro.

 

Evenimentul “RO-Product” este organizat de BusinessMark alaturi de: EVOLUTIV Consultants Network, AVIS, Biroul de Traduceri Champollion, Camera de Comert Bilaterala Bulgaria – Romania si Plantam fapte bune in Romania. Partenerii media ai conferintei sunt: AGERPRES, NewMoney, Business24, Ziare.com, Financiarul.ro, Financial Market, Curierul National, MoneyBuzz, Property Buzz, PortalManagement, Startups.ro, Gazetadestiri, Administratie.ro, Rbeconnect, PRBox, Saptamana Financiara, FinZoom.ro, Manager Express, Jurnalul de Afaceri, Vox Capital, Chalbert, Debizz, Bucuresteni.ro, Calendar Evenimente, MediaRabbit, MLM News, Energynomics, Revista Valoarea, Global Manager, Transilvania Business, Roportal.

 

Citeste mai jos

Detaliile evenimentului

Cand

16 noiembrie

Unde

Hotel Radisson Blu, Bucuresti

Despre BusinessMark

 

BusinessMark este o companie ce ofera servicii integrate de B2B si pune la dispozitia clientilor sai modele de dezvoltare complexe cu scopul de a-i conecta in mod direct cu mediul de afaceri si de a crea oportunitati de parteneriat strategic. Atat prin organizarea de evenimente business, cat si prin serviciile de B2B Public Relations. BusinessMark isi propune sa vina in intampinarea partenerilor sai cu strategii de comunicare si promovare centrate pe business matchmaking si crearea de oportunitati de dezvoltare.