BusinessMark anunta organizarea evenimentului “Tax & Finance Forum”, ce va avea loc pe 17 noiembrie la Hotel Kronwell, Brasov. Expertii din cele mai mari companii de consultanta din Romania vor aborda aspecte fiscale de actualitate si vor dezbate tendintele la nivel international, modificarile legislative din Codul Fiscal si Normele de Procedura Fiscala si noi reglementari contabile.

Citeste mai jos

Aceasta editie include doua sesiuni TAX Focus, cu slot-uri de 30-45 de minute de prezentari si sesiuni de intrebari si raspunsuri. De asemenea, in cadrul sesiunii IFRS Focus vor fi analizate principalele subiecte si standarde de raportare financiara internationala.

 

Tematica acestei editii cuprinde aspecte ce tin de: tendinte in fiscalitatea la nivel mondial si european, noua abordare OECD a taxarii internationale, armonizarea legislatiei romanesti, noutati in sfera impozitului pe profit, impactul modificarilor fiscale la nivelul angajatorului si al angajatului, TVA – noutati, split-TVA, deducere, ajustari, rambursare, interpretari legislative, abordarea ECJ, exemple practice, preturile de transfer, trenduri in controalele fiscale efectuate de autoritati, vamuirea centralizata- metoda de eficientizare a costurilor, mobilitatea internationala a angajatilor – provocari fiscale, IFRS 15 – Venituri din contractele cu clientii si IFRS 16 „Contractele de leasing”: noul concept de leasing, exemple practice.

 

„In contextul unui final de an cu multe modificari legislative si fiscale, ne face placere sa organizam Tax & Finance Forum la Brasov si sa descifram, alaturi de reprezentantii din cele mai mari companii de consultanta, noutatile fiscale cu impact asupra mediului de business.”, a declarat Daniel Dragan, Managing Partner, BusinessMark.

 

Participantii au ocazia sa interactioneze cu urmatorii speakeri:

 

  • MITEL SPATARU, Tax Partner, FiNEXPERT
  • CRISTIANA OPREA, Tax Manager, FiNEXPERT
  • MIHAI PETRE, Senior Manager, Customs & Global Trade, Deloitte Romania
  • MIHAELA HAMPU, Senior Manager, Tax Advisory, Mazars
  • IRINA NISTOR, Senior Manager, Consultanta Fiscala, PwC Romania
  • ROXANA GHIGEA, Manager, Taxation Services, KPMG Romania
  • ALEXANDRU COMANESCU, Senior Manager, Deloitte Romania
  • ELLA CHILEA, Partener Audit & Financial Advisory Services Mazars Romania
  • FLORIN MINEA, Senior Manager, Audit & Financial Advisory Services, Mazars Romania
  • ALINA FANITA, CEO, PKF Finconta
Citeste si:  25 mai - BD HR SUMMIT 2017

 

Conferinta se adreseaza urmatorului tip de public: directori financiari, generali, economici, contabili, auditori, experti fiscali, analisti financiari, consultanti fiscali si controlleri financiari.

 

Inscrierea la eveniment se va face prin completarea formularului de inregistrare, disponibil pe site-ul BusinessMark si trimiterea acestuia la office@business-mark.ro.

 

Evenimentul “Tax & Finance Forum” este organizat de BusinessMark alaturi de: PwC Romania, FINEXPERT, Mazars Romania, PKF Finconta, AVIS, Camera Consultantilor Fiscali din Romania, Deloitte Romania si Plantam fapte bune in Romania. Partenerii media ai conferintei sunt: AGERPRES, NewMoney, MyTex.ro, Ziarul Transilvania Expres, Monitorul de Fagaras, Business24, Ziare.com, Financiarul.ro, Financial Market, Curierul National, MoneyBuzz, Property Buzz, PortalManagement, Startups.ro, Gazetadestiri, Administratie.ro, Rbeconnect, PRBox, FinZoom.ro, Manager Express, Jurnalul de Afaceri, Vox Capital, Chalbert, Debizz, Bucuresteni.ro, Calendar Evenimente, MediaRabbit, MLM News, Energynomics, Revista Valoarea, Global Manager, Transilvania Business, Roportal.

Citeste mai jos

Detaliile evenimentului

Cand

17 noiembrie 2017

Unde

Hotel Kronwell, Brasov

Despre BusinessMark

 

BusinessMark este o companie ce ofera servicii integrate de B2B si pune la dispozitia clientilor sai modele de dezvoltare complexe cu scopul de a-i conecta in mod direct cu mediul de afaceri si de a crea oportunitati de parteneriat strategic. Atat prin organizarea de evenimente business, cat si prin serviciile de B2B Public Relations. BusinessMark isi propune sa vina in intampinarea partenerilor sai cu strategii de comunicare si promovare centrate pe business matchmaking si crearea de oportunitati de dezvoltare.