Daca esti interesata sa obtii succes in viata profesionala, fie din postura de angajat, fie ca antreprenoare, gaseste-ti inspiratia la a X-a editie a conferintei “Femei de cariera”. Vei afla informatii utile despre leadership, branding personal, antreprenoriat si nu numai, atat de la specialisti, cat si de la femei care au reusit sa dobandeasca succesul in cariera.

Citeste mai jos

Daca si tu vrei sa afli mai multe informatii care sa te ajute in cariera si business, inscrie-te la editia din mai 2019 a conferintei.

DE CE SA PARTICIPI

  • Afli informatii utile si relevante despre cariera, afaceri, leadership si antreprenoriat
  • Speakeri cu o vasta experienta vin cu sfaturi si idei utile, pe care le poti pune in practica
  • Poti interactiona direct cu speakerii specialisti, asa ca pregateste-ti intrebarile la care vrei un raspuns
  • Daca esti interesata de networking, acest eveniment e perfect pentru a interactiona cu alte femei care au aceleasi interese ca si tine
  • In cadrul evenimentului, poti cunoaste si alte femei pasionate de afaceri si dornice sa schimbe idei referitoare la cariera, antreprenoriat si business, dar si legate de provocarile pe care le intampina femeile in aceste domenii.
  • Poti face rost de contacte utile. Participarea la astfel de evenimente poate sa te ajute sa intri in contact cu potentiali parteneri sau clienti. Asa ca profita de sesiunea de networking si schimba cat mai multe carti de vizita si idei!
  • Atmosfera placuta
  • Obtii o diploma de participare (in format electronic / *se elibereaza la cerere) si/sau o adeverinta de participare (in format electronic / *se elibereaza la cerere).
Citeste si:  TeCOMM - HAUTE COUTURE your eCommerce business!

Detaliile evenimentului

Cand

23 mai 2019

Unde

Bucuresti

Despre Organizator

Intotdeauna schimbul de idei a dus la evolutie, la progres, asa ca ar putea sa te ajute participarea la evenimentele de business destinate femeilor. Asta pentru ca acolo vei intalni specialisti de la care sigur vei avea ce invata, dar si o multime de femei cu aceleasi interese ca si tine, dornice sa comunice, sa socializeze, sa schimbe idei si sa evolueze.

Citeste mai jos

Da-ti si tu un refresh si participa la a X-a editie a conferintei Femei de cariera, un eveniment cu traditie in randul femeilor interesate de cariera, afaceri si antreprenoriat.