Este un subiect fierbinte, un training nou, 100% original si unic in Romania

Si tu esti constient de cat de important este ca angajatii tai sa fie loiali?

Vrei sa stii ca te poti baza pe echipa pe care ai format-o ?

Citeste mai jos

Iti doresti sa poti spune ca detii o companie stabila din punct de vedere al resurselor umane?

Vrei sa iti motivezi angajatii, astfel incat ei sa creada in viziunea ta si sa isi doreasca sa creasca odata cu tine si cu afacerea ta?

Citeste mai jos

Atunci trainingul intensiv “Cum sa cresti nivelul de engagement in compania ta – solutii practice” este un eveniment pe care nu trebuie sa il ratezi!

Ce isi propune cursul?

  • Acest curs isi propune sa abordeze problematica noua si complexa a Engagementului si masurilor moderne de loializare a angajatilor prin masuri non-financiare. Engagementul se refera la o gama larga de subiecte complementare precum loializarea si securizarea resurselor umane, motivarea angajatilor, brand de angajator si atractivitatea companiei in piata, implicare si proactivitate din partea angajatilor.
  • Intr-o lume in continua miscare si cu o dinamica pe piata muncii intensificata de razboiul talentelor, companiile au nevoie de stabilitate si de angajati loiali. Studiile arata insa ca durata medie a stabilitatii la un job a tot continuat sa descreasca in ultimii ani iar cel mai dificil de pastrat sunt angajatii “buni”, ei fiind, desigur, tinta preferata a competitorilor. Platformele de Social Media au deschis larg portile recrutarii accesibilizand, practic, pe oricine. Nimeni nu este inabordabil, companiile trebuie sa se gandeasca serios astazi si sa aiba planuri pentru Securizarea Talentelor.
  • Engagementul este o problema de Resurse Umane si, in egala masura, o problema de Management. Este rolul si misiunea departamentelor de HR sa vina cu solutii la aceasta problema, dar este menirea Managerilor operationali si a companiei ca intreg sa realizeze o cultura organizationala motivanta. Retentia unui angajat nu tine exlcusiv de HR.
Citeste si:  28 noiembrie, Timisoara, Tax & Finance Forum

Vezi mai multe detalii despre curs AICI.