Aceasta editie include o sesiune TAX Focus, cu slot-uri de 30-45 de minute de prezentari si sesiuni de Intrebari si raspunsuri si o sesiune bazata pe simularea INCOME/OUTCOME ® SIMULATION, ANDROMEDA TRAINING, USA, o activitate sustinuta de GHEORGHE STEFANESCU – Senior Trainer, EVOLUTIV CONSULTANTS NETWORK.  De asemenea, In cadrul sesiunii IFRS Focus vor fi analizate principalele subiecte si standarde de raportare financiara internationala.

Citeste mai jos

Tematica acestei editii cuprinde aspecte ce tin de: tendinte In fiscalitatea la nivel mondial si european, noua abordare OECD a taxarii internationale, armonizarea legislatiei romanesti, noutati In sfera impozitului pe profit, impactul modificarilor fiscale la nivelul angajatorului si al angajatului, TVA – noutati, split -TVA, deducere, ajustari, rambursare, interpretari legislative, abordarea ECJ, exemple practice, preturile de transfer, trenduri In controalele fiscale efectuate de autoritati, vamuirea centralizata- metoda de eficientizare a costurilor, mobilitatea internationala a angajatilor – provocari fiscale, IFRS 15 – Venituri din contractele cu clientii si IFRS 16 „Contractele de leasing”: noul concept de leasing, exemple practice.

 

„In contextul unui final de an cu multe modificari legislative si fiscale, ne face placere sa organizam Tax & Finance Forum la Timisoara si sa descifram, alaturi de reprezentantii din cele mai mari companii de consultanta, noutatile fiscale cu impact asupra mediului de business.”, a declarat Daniel Dragan, Managing Partner, BusinessMark.

 

Detaliile evenimentului

Cand

28 noiembrie

Unde

Hotel Timisoara

Despre BusinessMark

 

BusinessMark este o companie ce ofera servicii integrate de B2B si pune la dispozitia clientilor sai modele de dezvoltare complexe cu scopul de a-i conecta In mod direct cu mediul de afaceri si de a crea oportunitati de parteneriat strategic. Atat prin organizarea de evenimente business, cat si prin serviciile de B2B Public Relations. BusinessMark Isi propune sa vina In Intampinarea partenerilor sai cu strategii de comunicare si promovare centrate pe business matchmaking si crearea de oportunitati de dezvoltare.

Citeste si:  Training IAB Academy - Introducere in Attribution