Cele mai bune campanii si strategi de marketing sunt construite pe 3 lucruri: experienta, educatie si mentorat. Chiar si cei mai buni au trebuit sa invete de la inaintasii lor, dar si din experienta esecului.

Marketing-ul este o nisa orientata si axata pe oameni si oamenii sunt schimbatori. Ce ieri era 100% eficient pe piata, astazi este usor catalogat ca fiind plictisitor, invechit, neatractiv si lipsit de inspiratie. Tocmai de aceea este minunat cand alti oameni din domeniu isi impartasesc realizarile, experienta si strategiile cu noi. Putem invata usor ce s-a schimbat, ce inca functioneaza si cum sa ne adaptam schimbarilor.

Citeste mai jos

Astfel ajungem la top 3 carti ce trebuie citite pentru marketing online de calitate. Ce inca functioneaza, ce trebuie schimbat, ce ar trebui sa tintim acum cand oamenii sunt din ce in ce mai greu de atras si uimit?

Unele lucruri au functionat in trecut si functioneaza si acum, insa oamenii au devenit din ce in ce mai selectivi (mai ales ca acum au decizia absoluta asupra ce intra in contact cu ei) si trebuie sa recurgem la continut 100% orientat catre acestia.

Absolut tot ce tine de un site si de continutul sau de la grafica, la articole si produse trebuie sa fie complet orientat catre useri si public. In orice caz, acest lucru nu este suficient sau nu mai este. Piata cere inovatie, cere sa iti schimbi complet tinta, obiectivele si modul de a gandi. Creativitatea este la mare cautare.

1.Blue Ocean de W. Chan Kim

Aceasta carte vorbeste despre inovatie. Despre cum sa iti schimbi modul de a gandire din „cum sa imbunatatesc un produs deja existent pe piata” in „ce as putea crea de la zero, ceva cu totul nou”.

Citeste si:  Practici dovedite pentru a-ti creste prezenta in social media

2. #AskGaryVee de Gary Vaynerchuk

Este unul dintre bestsellerele New York Times a carei descriere suna aproximativ, in aproape orice recenzie, astfel:  „onest, practic ” si uneori a fost o carte catalogata chiar drept  „scandaloasa”.

Citeste mai jos

Da-ne un like sau aboneaza-te la newsletter-ul nostru pentru a primi ebook-ul gratuit:

  • Portal Management Marketing Online

    Tehnici de vanzare


Numele tau (obligatoriu)

Adresa ta de email (obligatoriu)

Este o carte care vorbeste despre utilizarea eficienta a  twitter-ului, social media-ului si despre cum sa angajezi cei mai potriviti oameni.

3. YoUTility de Jay Baer

O carte ce te invata despre construirea unei relatii cu clientul si despre fidelizarea sa.