Inca putin si marcam inca un an in calendar. Probabil nici nu ti-ai dat seama cum a zburat anul si e posibil sa fi uitat de mult rezolutiile pe care ti le-ai facut in noaptea de Anul Nou.

Inainte sa incepi sa te gandesti la anul ce vine, la obiective pe care vrei sa le atingi in el, la toate dorintele si sperantele pe care vrei sa le investesti in cele douasprezece luni, care speri ca vor fi cele mai minunate din viata ta, mai este ceva de facut.

Citeste mai jos

E adevarat ca nu mai e mult, insa au mai ramas vreo doua luni din 2019. Indiferent daca ai reusit sa duci la capat ce ti-ai propus sau daca mai dureaza putin, este ceva ce poti sa faci inainte de a-ti lua la revedere de la 2019.

Nu e nimic complicat, nu iti cere sa sacrifici prea multe, poate doar o mica parte din timpul tau – este vorba de citit. Am gasit trei carti minunate care nu au cum sa nu te incante indiferent de varsta sau de profesia pe care o ai. Citeste aceste carti de la Bookzone.ro pana la sfarsitul anului si iti garantam ca vei avea sentimentul de a-ti fi imbogatit anul 2019.

 

Es Mal Pas”, Iren Mate

 

Es mal pas

 

Publicata in 2019, „Es Mal Pas” a devenit deja una dintre cele mai bine vandute carti scrise de un autor roman in acest an.

Romanul strabate povestea a trei generatii. Astfel de carti surprind esenta si contradictiile relatilor interumane – poti sa iti petreci toata viata cu cineva fara sa il cunosti cu adevarat, la fel de bine cum poti sa ai o interactiune de scurta durata care sa te marcheze pe viata prin autenticitatea ei.

 

Inteligenta erotica, Esther Perel

Citeste si:  GPeC 2019 a luat startul: magazinele online se pot înscrie în Competiția GPeC, iar GPeC SUMMIT „se joacă” pe scena Sălii Mari a Teatrului Național București

 

 inteligenta erotica

 

Esther Perel este un nume foarte cunoscut in psihoterapie, fiind unul dintre cei mai apreciati terapeuti in probleme ce tin de realtii si sexualitate.

Citeste mai jos

Unul dintre motivele care a contribuit la popularitatea autoarei este perspectiva ei inovatoare asupra relatiilor de cuplu. Conceptul de inteligenta erotica sta la baza eseurilor care trateaza probleme precum „secretul dorintei in relatiile de lunga durata” sau „regandirea conceptului de fidelitate”.

In cazul in care nu stiai, Esther Perel a venit in Bucuresti in toamna anului 2019, asa ca nu exista un moment mai bun in care sa citesti carti semnate de ea.

 

Cartea gesturilor – Cum putem citi gandurile oamenilor din actiunile lor, Peter Collett

 

cartea gesturilor

 

Se spune ca 70% din comunicare este nonverbala, determinata de gesturi, tonul vocii, mimica si altele. Aceasta carte te invata sa decodezi corect mesajul pe care interlocutorul tau vrea sa il transmita.

Interactionezi zilnic cu oameni, iar majoritatea actiunilor si starilor tale depind de eficienta comunicarii dintre tine si ceilalti. „Cartea gesturilor” este una dintre cele mai cunscute carti care te ajuta sa interpretezi corect gesturile celui cu care discuti.

Citind carti despre psihologia umana, care te ajuta sa te intelegi mai bine pe tine, precum si pe cei din jurul tau, vei simti ca anul nu a trecut degeaba.

Nu lasa sa treaca anul fara sa ajungi la aceste carti, din care vei invata nespus de multe si poate chiar iti vor schimba unele conceptii despre lume. Insa pentru ca nu a mai ramas mult din 2019, comanda-le din libraria online www.Bookzone.ro si lasa-te purtat in lumea acestor 3 carti.