O companie profesionista de inchirieri auto, asa cum este FocusRent, cu o experienta de peste 10 ani pe aceasta piata extrem de competitiva, pune la dispozitia clientilor numeroase servicii. Astfel, pe langa serviciul clasic de rent a car, pe termen scurt, compania ofera posibilitatea firmelor sa isi completeze parcul auto prin intermediul serviciilor de inchirieri de lunga durata. Avantajele financiare sunt nenumarate, intrucat respectivele firme vor scapa de toate cheltuielile cu achizitia si intretinerea autoturismelor.

De asemenea, pe langa persoane fizice si juridice, FocusRent se adreseaza si grupurilor, carora le ofera posibilitatea de a apela la serviciile de inchirieri microbuze. Compania pune la dispozitia clientilor doua dintre cele mai apreciate autovehicule de tip 8+1 la nivel mondial, VW Transporter si Mercedes Vito. Acestea dispun de suficient spatiu pentru pasageri si bagaje, dar si de dotari de siguranta si confort de ultima generatie. Ambele sunt echipate cu Servo, Airbag, Stereo si A/C, iar tariful de inchiriere este identic: preturi incepand de la 45 de Euro pe zi, in functie de numarul de zile pe care se incheie contractul.

Citeste mai jos

Companiile de inchirieri microbuze, solutia ideala pentru concedii, petreceri si teambuilding-uri

Exista nenumarate situatii in care apelarea la o companie de inchirieri microbuze este solutia ideala, iar in continuare vei vedea doar cateva dintre aceste situatii:

1. Pentru un concediu intr-un grup mai mare. Daca decizi sa pleci in concediu alaturi de familia extinsa sau un grup de prieteni, nu este recomandat ca fiecare cuplu sau familie de trei-patru membri sa foloseasca autoturismul propriu. Cheltuielile ar fi mult mai mari, iar, daca apelezi la inchirieri microbuze, veti petrece timpul de pe drum impreuna si, practic, concediul si distractia ar incepe chiar mai repede.

Citeste si:  Funerare Rainbow Dorobantu va onora funeraliile pentru Poetul jurnalist GEORGE STANCA

Citeste mai jos

 2. Pentru transportul invitatilor la o nunta sau un botez. Daca organizezi un astfel de eveniment fericit si ai multi invitati care vin din diverse colturi ale tarii, trebuie sa le asiguri cea mai buna modalitate de transport. Optand pentru serviciile de inchirieri microbuze, vei avea garantia ca acestia vor ajunge in acelasi timp atat la biserica, dar si la restaurantul sau hotelul unde are loc petrecerea. In plus, pe langa faptul ca acestia nu vor avea cheltuieli, intrucat nu vor folosi autoturismele personale, nici nu vor trebui sa invete drumurile printr-un alt oras. In acest sens, poti opta pentru serviciul optional de sofer personal, care va conduce microbuzul direct la locul stabilit.

 3. Pentru organizarea unui teambuilding. Esti CEO-ul sau managerul unei companii si iti doresti sa organizezi un teambuilding alaturi de colegi, la munte sau la mare? De departe cea mai viabila solutie de transport in acest caz iti este oferita de serviciile de inchirieri microbuze. Celelalte optiuni, cum ar fi transportul cu masinile personale sau de serviciu ori cu trenul, au inconveniente clare. Acestea tin atat de ratiuni financiare, cat si de inghesuiala sau intarzierile specifice CFR. Prin urmare, opteaza pentru unul sau mai multe autovehicule de tip 8+1 si asigura-te ca toti angajatii sau colegii vor ajunge in deplina siguranta la cabana sau hotelul rezervat. In plus, faptul ca vor fi cu totii impreuna, intr-un astfel de microbuz, ii va ajuta sa inceapa mai repede petrecerea si sa consolideze legaturile dintre ei.