Vara este momentul ideal pentru o carte buna, fie ca vorbim despre beletristica sau carti de dezvoltare personala. Stim deja ca un obicei al oamenilor de succes este sa citeasca, aproape cantitati enorme, de carti de autodezvoltare – atat personala, cat si din punct de vedere al carierei.

In orice caz, indiferent de genul literal pe care il preferi, tipul de carti sau timpul pe care il ai la dispozitie vara, exista carti pentru orice fel de job, de la management la vanzari.

 

4 carti de citit vara pentru directorii de vanzari

 

Citeste mai jos

Cand vine vorba despre carti ce ne pot ajuta in dezvoltarea carierei, de ce nu? In definitiv, este mult mai simplu sa ne orientam dupa ce au reusit sau faca cei mai buni sau sa evitam greselile lor.

1. More Sales, Less Time: Surprisingly Simple Strategies for Today’s Crazy-Busy Sellers de Jill Konrath

Cartea se axeaza pe strategii, deja testate si aplicate, care au la baza studii si cercetari sociale bine definite. In orice caz, pe langa strategii, aceasta carte te invata si cum sa te orientezi mai mult pe lucrurile cu impact real, astfel reducand din timpul pierdut.

O carte care te invata cum sa ai impact, sa vinzi mai repede si mai bine si cum sa fii mai productiv.

 

2. Sales Insanity: 20 True Stories of Epic Sales Blunders de Cannon Thomas

Carti despre cum ar trebui sa facem un lucru, sa abordam o situatie sau sa gandim un anumit tip de problema, gasim aproape la orice chiosc (intr-o cantitate considerabila chiar). Insa carti despre cum ar trebui sa nu facem lucrurile, fie in management sau vanzari, mai rar gasim. Esecul este un profesor puternic, din pacate nu toata lumea poate sa invete din greselile personale sau a celor din jur.

Citeste si:  Cum dai feedback constructiv departamentului de creatie

Citeste mai jos

Da-ne un like sau aboneaza-te la newsletter-ul nostru pentru a primi ebook-ul gratuit:

  • Portal Management Management si Leadership

    Tehnici de vanzare


Numele tau (obligatoriu)

Adresa ta de email (obligatoriu)

In orice caz, daca vrei sa te amuzi si sa te uiti putin printr-o colectie de povesti reale, despre cele mai proaste decizii de management si abordari dezastruoase in vanzari, atunci aceasta este cartea ta!

 

3.The Only Sales Guide You’ll Ever Need de Anthony Iannarino

In zilele noastre, discursul narativ pe care il servesti unui client trebuie sa fie complex. In orice caz, fie ca esti nou in vanzari sau ai deja o experienta vasta, stii deja ca o limba ascutita si un discurs incantator nu este suficient pentru a vinde. Asadar, ce aptitudini ar trebui sa dezvolti cu adevarat pentru a fi un agent de vanzari de top?

In aceasta carte, speaker-ul motivational Anthony Iannarino, vorbeste exact despre aptitudinile importante, care odata dezvoltate nu se mai pierd si te ajuta sa ajungi in top.

4. Sales Growth: Five Proven Strategies from the World’s Sales Leaders de McKinsey & Company

15 capitole si 33 de interviuri ce abunda in secrete de afaceri, trucuri si pointere de la cei mai buni agenti de vanzari si directori executivi de vanzari.