Aceasta este a treia parte din ciclul de articole care prezinta avantajele calatoriilor. Daca vrei sa citesti prima parte, acceseaza link-ul: Avantajele calatoriilor – partea I

A doua parte : Avantajele calatoriilor – partea II

 

  1. Vei realiza ca este foarte usor sa iti faci prieteni.

 

Citeste mai jos

„O calatorie este masurata mai bine in prieteni decat in kilometri” – Tim Cahill

Unul din primele lucruri pe care le-am invatat din calatorii este faptul ca este mult mai usor sa iti faci prieteni. Este ceva magic care se intampla atunci oamenii sunt liberi de factorii de stres cotidieni. Sunt mult mai relaxati si se simt liberi sa fie ei insisi fara frica de a fi judecati. Acest sentiment ii face sa fie mai sinceri si mai deschisi, ceea ce este esential pentru a incepe o prietenie.

 

  1. Vei experimenta interconexiunea dintre oameni.

 

„Probabil ca o simpla calatorie nu poate vindeca prejudecatile, dar vazand faptul ca toti oamenii plang, rad, mananca, isi fac griji si intr-un final mor, poate introduce ideea ca suntem mai asemanatori decat am fi crezut, iar in felul asta putem deveni prieteni.” – Maya Angelou

Citeste mai jos

Da-ne un like sau aboneaza-te la newsletter-ul nostru pentru a primi ebook-ul gratuit:

  • Portal Management PR si Comunicare

    Tehnici de vanzare


Numele tau (obligatoriu)

Adresa ta de email (obligatoriu)

In momentul in care realizam faptul ca impartasim nevoi similare cu orice membru al speciei Homo Sapiens Sapiens, atunci se pot indeparta prejudecatile pe care le-am acumulat in timp si ii putem privi pe toti la fel: ca pe niste oameni!

Citeste si:  Cum sa folosesti limbajul corpului in avantajul tau

 

  1. Vei realiza faptul ca viata e un dar

Indiferent de ce varsta ai, realizezi ca ai un timp limitat de trait. Iti poti trai viata ingropat in frustrari, sau iti poti largi orizonturile stiind ca se poate mai mult de atat. Traind toata viata in acelasi mediu, ajungi sa crezi ca nu se poate mai mult de atat. Am fost frustrat cand am vazut ca cetatenii Statelor Unite, desi au libertate de circulatie in aproape toata lumea fara viza, iar partea financiara nu reprezinta o problema, totusi nu calatoresc. Viziunea lor nu trece mai departe de tara lor care le ofera tot ce au nevoie. Fii mai mult de atat, largeste-ti orizonturile.

Lumea in care traim este plina de minunatii, atat naturale cat si artificiale. Cei care au vazut mai multe dintre ele au un statut social superior. Vrei sa ai un orizont mai larg? Investeste in tine, calatoreste!