De obicei, pentru marea majoritate dintre noi, noul an vine cu noi idei, planuri si noi obiective de atins. De asemenea, noul an vine si cu noi provocari pe care trebuie sa le depasim daca ne dorim sa atingem obiectivele propuse.

Asadar, venim in ajutorul tau cu cateva citate motivationale, care, speram ca te vor ajuta sa rupi barierele in drumul spre atingerea obiectivelor si cresterea productivitatii pe anul 2016.

 

  1. Viata este 10% ceea ce se intampla si 90% felul in care reactionezi la ceea ce ti se intampla”. – Charles R. Swindoll

In viata exista situatii pe care nimeni nu le poate controla. De foarte multe ori planurile se pot schimba, pot aparea situatii neasteptate si mai putin placute, insa, succesul depinde de felul in care le primesti si de masurile pe care le iei.

 

  1. “Daca poti visa un lucru, insemna ca il si poti face”. – Walt Disney

Oamenii poseda un pretios dar al creativitatii si nimic nu ii poate opri din realizarea a ceva ce pare imposibil, atat timp cat cred in acel lucru. Pentru a-ti transforma visele in realitate, trebuie doar sa ai curajul si ambitia de a le urma.

 

  1. “Curajul inseamna rezistenta la frica, stapanirea fricii, nicidecum absenta fricii”. – Mark Twain

Temerile nu pot fi eliminate total din viata noastra, ele vor exista mereu. Insa, oamenii de succes intotdeauna vor lua masuri impotriva temerilor pe care le au.

Si oamenii curajosi au temeri dar ei nu lasa frica sa-i paralizeze. Oamenii carora le lipseste curajul, de cele mai multe ori, vor ceda fricii, lucru care are adesea efectul pe termen lung de intarire a fricii.

Citeste si:  Cum putem imbunatati relatiile de la birou prin limbaj?

 

  1. “Acolo unde este dragoste, este si viata”. – Mahatma Gandhi

La sfarsitul fiecarei zile succesul si realizarile nu iti vor aduce fericire daca dragostea iti lipseste. Ceea ce trebuie sa faci este sa gasesti un echilibru intre ceea ce faci pentru tine si ceea ce oferi altora. Iubeste-ti vecinii, prietenii, partenerul de viata si ofera-le o parte din timpul tau.

 

  1. „Rana este locul prin care lumina intra in tine”. – Rumi

Asa cum durerea duce la vindecare, si provocarile duc la putere si imbunatatire. Anumite parti din noi trebuie inlaturate pentru a construi o persoana din ce in ce mai puternica. Desi nu este evident intotdeauna, lupta duce adesea la crestere economica si, in cele din urma, la succes.