Oops, este deja 09:15 dimineata, iar tu trebuie sa fii gata in 15 minute pentru a fugi spre birou. Fara indoiala, a te pregati pentru munca nu este un lucru complicat, insa ce ne mananca timpul cu adevarat este coafura. Vesnica intrebare ,,Cum imi aranjez parul repede, in asa fel incat sa arate si bine?”.

Mai mult decat atat, coafura pentru femei a devenit o pierdere de timp din moment ce ele mai au de schimbat asternuturile dimineata sau de lasat copiii la scoala. De cate ori nu ati auzit ,,Mai da-mi 5 minute si voi fi gata imediat!”? Aceasta replica este din ce in ce mai auzita din partea femeilor care au grija de casa, de copii si care mai trebuie sa isi pregateasca si tinuta pentru munca. Pentru ca iti doresti sa faci unele lucruri in doar 5 minute, suntem aici sa va ajutam cu 5 coafuri gata in 5 minute, care vor salva toate femeile dimineata.

Citeste mai jos

1. Coada joasa

coafura1

coafura1-1

 

2. Coc rulat

coafura2

coafura2-1

 

3. Coada de poneicoafura3

 

Citeste mai jos

4. Coafura stil printesa

coafura 4

 

5. Coada tapata

coafura5

Daca esti o femeie de afaceri, exista multe sanse sa te plictiseasca aceeasi coafura in fiecare zi. Aceste coafuri te vor inspira cu siguranta si le poti incerca pe parcursul unei saptamani de lucru. Pe langa aspectul ingrijit si feminin pe care ti-l ofera, vei auzi tot mai des complimente care iti vor insenina ziua.

Citeste si:  Lentilele aparatului foto vs. lentilele ochelarilor tai