5 motive pentru care unele clipuri video ajung viraleElementele de baza ale clipurilor video care ajung foarte populare pe internet sunt, de fapt, principiile fundamentale ale interactiunii umane, ale comunicarii. Chiar daca nu poti garanta popularitatea unui clip video pe care il postezi pe Internet, studiul si aplicarea acestor criterii poate creste semnificativ impactul pe care il va avea. 

Iata cei cinci factori pe care trebuie sa ii iei in calcul daca vrei ca si clipul tau sa ajunga viral.

Emotie

Lumea in care traim este concentrata cel mai mult pe productivitate, obligatii, responsabilitati, iar oamenii nu rateaza niciun moment de reconectare la umanitate. Fie ca este vorba de dragoste, fericire, romantism, ambitie, fie nostalgie, melancolie, furie sau ura, toate tipurile de emotie trezesc interesul oamenilor.

 Surpriza

Oamenii acorda o atentie deosebita lucrurilor care nu sunt conform asteptarilor, asa ca povestea ta poate contine o rasturnare de situatie, un final neasteptat, sau, pur si simplu, o imagine neobisnuita.

 Intensitate

Pentru ca materialul tau sa acroseze utilizatorul, trebuie sa fie puternic, sa aiba impact, incat sa fie ales din multimea care exista peste tot. Fa in asa fel incat fiecare cuvant si fiecare imagine sa conteze si sa faca vizionatorul sa o astepte pe urmatoarea.

 Relevanta

 Formuleaza mesajul pe care vrei sa il transmiti intr-un fel in care sa se potriveasca publicului tau tinta. Gandeste din perspectiva acestor oameni, apoi concentreaza-te pe ideea pe care vrei sa le transmiti.

 Stil

 In momentul in care mesajul tau este prezentat intr-un stil distinct, oamenilor le va fi mai usor sa isi aminteasca de el cand vor discuta despre subiecte din aceeasi tema, mai tarziu.

Citeste si:  3 moduri de a aborda posibilii clienti pe LinkedIn