Cu o experienta de peste 25 de ani in programele de management, CODECS prezinta sub semnul Business School Prefessional 6 programe educationale, care ofera participantilor informatii si cunostinte de baza in ceea ce priveste aspectele functionale ale managementului, printr-un pronuntat caracter interactiv.

Programele reprezinta o metoda accesibila si profesionista pentru o cariera in management si imbina activitatea profesionala cu invatarea continua prin activitatile classroom cu cele online. Se pune accent pe schimbul de experianta dintre cursanti si grupe, care va starni creativitatea si deschiderea fata de invatare.

Citeste mai jos

Programenele de management sunt accesibile oricui, nefiind nevoie de intreruperea activitatii profesionale, un real avantaj atat pentru companii, cat si pentru persoanele fizice. Acestia au capacitatea de a-si crea un cadru prielnic invatarii, datorita flexibilitatii si activitatii interactive.

Diploma Profesionala in Management

Diploma Profesionala in Management de Proiect

Diploma Profesionala in Managementul Operatiunilor

Diploma Profesionala in Managementul Vanzarilor

Management Essentials | First Time Manager

Supply Chain Supply Chain Innovation, Strategy & Management

Citeste mai jos

Programele CODECS Business School Professional testeaza gandirea independenta si nu capacitatea de memorare, acesta fiind detaliul care le diferentiaza de alte programe existente pe piata. Programele CODECS evalueaza solutionarea problemelor existente de management in Romania de azi, capacitatea de analiza critica, modalitatea in care cursantii isi formeaza perspectiva asupra managementului, daca au devenit mai creativi si mai adaptabili la situatii nou intalnite.

201806_business_school

Trainerii CODECS sunt profesionisti si detin certificari cu recunoastere internationala in management. Trainerii CODECS sunt experti, cu o experienta relevanta in domeniu, iar pe langa informatiile teoretice, cursantilor le pot impratasi atat reusitele, cat si infrangerile traite pe tot parcursul activitatii lor. Pe langa acest aspect, cursantii si profesorii impartasesc experiente proprii, urmate de sfaturi si solutii pentru fiecare in parte.

Citeste si:  Tax & Finance Forum București: experții români analizeaza modificările și tendințele în domeniul fiscal

Programele CODECS Business School Professional sunt desemnate tuturor celor care doresc sa isi imbunatateasca experienta si cunostintele in aria managementului, prin acumularea unor bune practici pe care le pot aplica in managementul general, managementul operatiunilor, al proiectelor, vanzarilor sau logisticii. De asemenea, programele se adreseaza si acelor persoane care isi doresc imbunatatirea perspectivelor profesionale.

Programele sunt in concordanta cu metodologia Autoritatii Nationale pentru Calificari si sunt recunoscute de catre Ministerul Educatiei Nationale si de Ministerul Muncii si Justitiei Sociale la nivel national. Un consultant va sta la dispozitie pentru informatii suplimentare la telefon: 021.252.51.82/ 3/ 4, pe e-mail: training@codecs.ro sau la sediul CODECS din str. Agricultori, nr. 37-39.