Ati constatat ca terasa exterioara are nevoie  de suprainaltare pentru a realiza pardosela potrivit planurilor voastre si cautati o solutie  rapida si simplu de implementat. Aceasta consta in ploturi reglabile pentru terase, accesorii de montaj pentru deck WPC sau lemn pe care le gasiti in magazinul online Decolandia.ro.  Chiar mai mult, acești suporti va ajuta inclusiv  in montarea pe inaltime a pardoselii flotante de interior din material ceramic (gresie).

Ce sunt ploturile reglabile pentru terase?

Aceste ploturi de suprainaltare sunt niste suporti, similare unor picioare de sustinere si care au rolul de a crea o distanta adecvata intre sol/ podea si terasa exterioara sau pardoseala flotanta ce urmeaza a fi montata. Este un sistem inovativ, simplu de montat, iar inovatia consta tocmai in simplitatea acestuia.

Citeste mai jos

Detalii tehnice despre ploturi reglabile pentru terase sau pardoseala flotanta

De fapt, aceste picioruse pentru terasa (cum le mai gasitit pe internet) constau in doua piese rotunde aflate pe un ax, de asemenea circular. Cele doua cercuri se pot distanta prin rotire, ajutandu-va sa reglati inaltimea. Inaltatoarele se pot ridica pana la 55 cm, ajutandu-va in diverse proiecte si aplicatii de montaj a terasei.

Pentru sustinerea unui metru patrat de decking de exterior este nevoie de 4 pana la 6 inaltatoare, acestea sustinand o greutate intre 800 kg/ mp si 1400 kg/mp, sarcina suportata depinzand si de inaltimea la care este reglat piciorul.

Ploturile reglabile sunt realizate din trei tipuri de materiale CPP (cast polypropylene), cauciuc și plastice, primele fiind cele mai rezistente.

De altfel, desi am insistat asupra suportilor reglabili pentru terase pentru ca sunt cei mai solicitati, exista astfel de accesorii speciale pentru pardoseli flotante din ceramica.

Citeste si:  Profita de oferta OfficeClass si cumpara cele mai bune modele de vestiar metalic!

Citeste mai jos

Proiecte in care ploturile reglabile pentru terase si pardoseli flotante sunt foarte utile

Picioarele de suprainaltare au o aplicatie variata, existand proiecte in care existenta acestora simplifica montajul si asigura functionalitatea necesara pardoselii, reusind sa creeze un spatiu tehnic intre podea si pardoseala. Cateva exemple in care suportii reglabili pe inaltime sunt practici:

  • Suprainaltarea terasei exterioare in jurul piscinei, in gradina sau alte proiecte rezidentiale sau in domeniul ospitalitatii.
  • In crearea unor trepte din deck WPC sau alt tip de pardoseala exterioara.
  • Realizarea unei rampe in unghi mare, cu inaltimi in limita suprainaltatoarelor in gradini private, publice s.a.
  • Sunt folosite in tot felul de proiecte de dezvoltare imobiliara rezidentiale, birouri sau malluri unde se doreste suprainaltarea pentru a crea un spatiu prin care sa fie trase cabluri, fibre sau tevi.

Inovatie prin simplitate – suportii reglabili Buzon

Firma care a inventat acesti suporti se numeste Buzon si a inceput activitatea ca o afacere de familie cu aceasta inventie, in urma cu 30 de ani. Intre timp compania a crescut, livrand produsele in peste 50 de tari. Intre timp au aparut si alte companii care fac aceste accesorii, dar Buzon pastreaza traditia calitatii din tata in fiu.