Cu siguranta te-ai intrebat, macar o data, cum ar defini un antreprenor de succes drumul catre reusita afacerii sale. Manageri de top precum Serban Spirea, directorul companiei FGREALTY, ar cataloga aceasta experienta utilizand un singur cuvant: curaj. Poate fi atat de simplu?

Da, atunci cand este vorba de curajul de a avea incredere in intuitia ta, de a-ti asuma riscurile aferente lumii afacerilor si de a lua deciziile necesare pentru ca ideea ta sa devina noul business de care toata lumea vorbeste.

 

Este usor sa dezvolti o afacere profitabila?

Nu este usor sa vii cu ceva diferit intr-o lume in care abordarile noi par imposibil de urmarit. Este dificil sa dezvolti o afacere de succes in Romania, iar ideea de a dezvolta un business in locatii precum Qatar pare o misiune imposibila.

Citeste mai jos

Cu toate acestea, Serban Spirea, managerul companiei imobiliare FGREALTY, a dovedit ca acest lucru nu este adevarat. Pornind de la premisa conform careia, atunci cand pui la dispozitia clientilor servicii impecabile, vei reusi, acesta a transformat o misiune care parea imposibila intr-o reusita.

 

Ce este FGREALTY?

FGREALTY este un business creat pentru oameni care vor sa descopere cele mai bune conditii de locuit, in locatii exclusiviste pentru Qatar.

Provocarea de a defini conceptul de valoare in domeniul imobiliarelor a condus la un rezultat neasteptat: clasarea companiei tanarului antreprenor Serban Spirea in topul rezultatelor pe care utilizatorii le obtin atunci cand cauta cele mai bune apartments for rent in Qatar.

 

Redefinirea conceptului de valoare in sectorul imobiliarelor de lux

Totul se reduce la furnizarea valorii pe care clientii o doresc. In domeniul imobiliarelor de lux, aceasta valoare se traduce prin conditii impecabile, confort sporit, cele mai bune facilitati, iar totul trebuie sa fie accesibil la preturi competitive.

Citeste si:  Bentonită Sodică PREMIUM: cea mai bună bentonită din lume pentru piese cu geometrii complexe în turnătorii

Citeste mai jos

Este usor sa ajungi acolo? In mod cert nu, dar daca ai curajul sa crezi in visul pe care il ai si sa transpui in realitate ceea ce initial parea doar o idee trecatoare, rezultatul final este reprezentat de reusita antreprenoriala.

 

Potentialul maxim de dezvoltare

Atunci cand reusesti sa dezvolti o afacere profitabila precum FGREALTY, intr-o locatie precum Qatar, visul initial pare sa fi ajuns in punctul sau maxim de dezvoltare. Intr-o oarecare masura, acest lucru este adevarat, intrucat compania sa pune la dispozitie cele mai bune apartments for rent in Qatar, scopul de la care acesta a pornit pe drumul antreprenoriatului.

In realitate insa, aceasta reusita reprezinta doar o noua idee catre un alt potential de dezvoltare, in care Serban Spirea crede cu adevarat. Dorinta sa de a reusi in lumea afacerilor, alaturi de o echipa tanara, solida, cu aceleasi principii reprezinta cheia actualului succes si a celor care vor urma.

Noua provocare? Expansiunea globala a companiei FGREALTY, pornind de la exemplul sau de succes pe piata imobiliarelor de lux din Qatar si createa unei platforme exclusivite de marketing si consultanta imobiliara internationala.