Din ce în ce mai active în spațiul public din România, femeile antreprenor pot fi caracterizate, fără urmă de îndoială, prin implicare și profesionalism. Poveștile de succes scrise de oamenii de afaceri din țara noastră au în spate, de cele mai multe ori, viziunea și dedicarea femeilor, care au reușit să își transforme visurile în realitate. Unul dintre cele mai bune exemple este și Academia de Traduceri, o companie a cărei cifră de afaceri crește de la an la an.

De curând, Academia de Traduceri, fondată de către Irina Rahmanov, a împlinit 15 ani de activitate. În tot acest timp, compania a răspuns cu succes cerințelor pieței și a venit în întâmpinarea nevoilor clienților săi cu traduceri legalizate și autorizate, apostile și traduceri de acte din peste 35 de limbi străine. 

Citeste mai jos

Cum a început totul

Fondată în anul 2005, Academia de Traduceri a oferit încă din prima zi de activitate servicii complete de traduceri și interpretariat în și din aproape orice limbă, pentru foarte multe domenii de activitate. Astăzi, compania a adunat peste 300 de traducători autorizați din toată țara, care oferă servicii profesionale certificate ISO, facilitând astfel comunicarea eficientă între oameni, trecând orice graniță a limbilor străine.

În luna ianuarie a acestui an, Academia de Traduceri s-a apropiat și de comunitatea juridică din București, lansând și departamentul de traduceri juridice și business, dedicat avocaților și juriștilor. 

În afară de domeniul avocaturii, Academia de Traduceri a mai fost parte, de-a lungul celor 15 ani de existență pe piața din România, din proiecte din Inginerie, Construcții, Energie/Petrol/Gaze, Industria alimentară, Metalurgie, Industria auto, Telecomunicații, Fashion/ Industria textilă, Medicină și farmacie, Asigurări, Turism, dar a colaborat și cu ONG-uri, instituții guvernamentale și ambasade. 

Citeste mai jos

Academia de Traduceri susține internship-ul

„Traducem Succesul” este campania cu care Academia de Traduceri a reușit să atragă de-a lungul timpului zeci de studenți și masteranzi, care au beneficiat de stagii de practică în mai multe domenii ale companiei. Lansat în 2015, programul a devenit foarte repede preferatul studenților Academiei de Studii Economice și a Universității București, care au primit nu doar un job de vacanță, dar și sfaturi importante de la specialiștii din domeniul limbilor străine. 
Mai multe informații despre una dintre cele mai de succes afaceri din România care are în spate un antreprenor femeie puteți afla de pe site-ul oficial al companiei, https://academiadetraduceri.ro/.

Citeste si:  Centrale termice pentru spații comerciale sau pensiuni