Arval, unul din liderii mondiali in leasing-ul operational auto cu servicii incluse, isi imparaseste expertiza in privinta folosirii motorinei pentru flotele sale de masini. Astfel, compania este implicata activ in sprijinirea clientilor sai in tranzitia majora spre o sursa de energie sustenabila si ecologica. Pe termen scurt, motorina ramane esentiala pentru aceasta tranzitie, reprezentand in acest moment doua treimi din masinile si inmatricularile de vehicule utilitare usoare ale flotelor auto din Europa.

Noi alternative intr-un context al tranzitiei energetice

In contextul conferintei de la Bonn din 2017 despre schimbarile climatice (COP 23), Arval decide sa isi impartaseasca expertiza cu privire la situatia actuala a folosirii motorinei prin intermediul unui document White Paper. Intr-un context politic crucial, avand in vedere noile decizii politice din intreaga Europa, Arval a gandit aceasta Carte Alba pentru a clarifica statutul curent al motorinei in Europa si pentru a sublinia posibilele alternative.

Citeste mai jos

Compania Arval este convinsa ca, pe termen scurt, motorina ramane folositoare pentru reducerea emisiilor CO2, acordand timp producatorilor pentru a face investitiile necesare pentru producerea unor vehicule alternative si accesibile, dar si autoritatilor publice pentru a dezvolta infrastructurile necesare. Benzina si, mai ales, masinile hibride, joaca un rol important in asteptarea unei disponibilitati mai largi a masinilor electrice care, asa cum au identificat expertii Arval, atunci cand indeplinesc anumite conditii, sunt percepute in mod clar ca cea mai buna optiune.

 

“Consideram ca realizarea unui inventar al resurselor de energie este pentru noi, extrem de important deoarece intreaga lume experimenteaza o tranzitie fara precedent in acest domeniu”, explica Phillipe Bismut, CEO Arval. „Aceasta abordare vine in sprijinirea clientilor nostri pentru gasirea unor solutii adecvate si in provocarea unei reflectii globale asupra mobilitatii de maine.”

Citeste si:  Ce ar trebui sa ofere un cabinet stomatologic modern?

Prin urmare abordarea Arval este de a facilita trecerea de la metodele actuale la cele ecologice pentru clientii sai prin adaptarea la reglementarile mereu in schimbare. In acest sens, liderul in leasing-ul operational auto cu servicii incluse si-a revizuit metoda de a calcula costul total al detinerii unui autovehicul (TCO), incluzand noi segmente pentru conducatorii auto, modele de condus si de localizare. Arval ia de asemenea in considerare noi alternative de tipul car-sharing, ce reprezinta metode alternative de folosite a unei masini private.

Va invitam sa accesati acest link pentru a descarca White Paper: „Curatand aerul din jurul motorinei”.

https://www.arval.ro/sites/ro/files/media/pdf/arval_whitebook_diesel.pdf

 

 

Despre Arval

Fondata in 1989 si detinuta in totalitate de catre BNP Paribas, compania ARVAL este specializata in leasing operational cu servicii incluse. ARVAL ofera clientilor sai – profesionisti, companii mici si mijlocii cat si corporatii internationale – solutii customizate care optimizeaza mobilitatea angajatilor lor si externalizeaza riscurile asociate managementului parcurilor auto. Expertiza si calitatea serviciilor, care sunt, de altfel, fundamentul promisiunii ARVAL catre clienti, sunt livrate in 28 de tari, cu peste 6,400 de angajati. Flota totala detinuta de ARVAL in intreaga lume ajunge la 1,028,142 de autovehicule (decembrie 2016).

Citeste mai jos

ARVAL este fondatorul Element-ARVAL Global Alliance, una dintre aliantele strategice cu cea mai indelungata prezenta pentru industria de fleet management si liderul mondial cu 3 milioane de autovehicule in 50 de tari. In interiorul BNP Paribas, ARVAL este parte integranta din Retail Banking.

www.arval.com

 

Contact

Arval – Stefania Oprea – stefania.oprea@arval.ro – 0752067326