Vineri, 15 mai, va avea loc prima editie a conferintei Cluj Sales Conference care il aduce pentru prima oara in Romania pe specialistul in vanzari Tony Morris. El este considerat a fi unul dintre cei mai apreciati experti in vanzari din Marea Britanie.

Tony Morris are peste 18 ani experienta in vanzari. El a instruit si a fost coach pentru peste 3000 de specialisti in vanzari, manageri de vanzari si directori. In plus, Tony a reusit sa obtina o Diploma de Onoare in Business si Marketing de la Universitatea Metropolitana din Manchester, iar acum calatoreste in intreaga lume pentru a pregati specialisti in sales.

Citeste mai jos

In cadrul Cluj Sales Conference, Tony va vorbi despre “The Perfect Sales Call”. In cadrul masterclass-ului, Tony va veni cu exemple si sfaturi practice bazate pe experienta acumulata in domeniu in companiile in care a activat. De-a lungul anilor, Tony a trecut de la un incepator in vanzari, la incheierea prin telefon a unui contract de 725,000 de lire sterline.

El si-a inceput cariera in cadrul Sitel, cel mai mare call center de outsourcing, ca si cosultant telesales acolo unde a fost implicat in vanzarea de utilitati business to consumer. Timp de sase luni consecutive el a fost premiat ca omul de vanzari al lunii si a fost apoi promovat intr-un rol de trainer pentru a invata un numar de peste 100 de persoane cum sa vanda la telefon.

Tony MorrisApoi Tony s-a mutat intr-un mediu de vanzari business to business de solutii de management pentru Capscan. In cei patru ani petrecuti in cadrul Capscan, cea mai mare tranzactie pe care a realizat-o a fost o comanda de 725,000 de lire sterline intr-un contract pe trei ani. A ales apoi antreprenoriatul, unde impreuna cu partenerul sau, Tony a pus bazele Sales Doctor, www.wedosalestraining.com, in mai 2006, ajungand inca din primul an la 56 de clienti si continua sa creasca de la un an la altul. In primii sapte ani a ajuns sa acumuleze peste 300 de clienti din 72 de domenii diferite, colaborand cu companii precum Oakley, Wren Kitchens & bedrooms, Polypipe si multi altii.

Citeste si:  Cum te poti adapta cat mai bine comportamentului consumatorilor tai in 2015

Evenimentul va avea loc in data de 15 mai intre orele 9:30 si 17:30 la Golden Tulip Ana Dome si este structurat in doua parti.

Mai multe informatii despre aceste eveniment puteti afla de pe site-ul conferintei: www.clujsales.ro

Evenimentul face parte din portofoliul Libero Events.

Libero Events este o agentie de evenimente in domenii precum: turism, comert online si antreprenoriat. De asemenea, organizam si  targul de turism Touristica . Portofoliul nostru contine si conferintele: The Woman, HR Summit, Tecomm, Mark Day, Software Architecture Day, dar si workshopuri si seminarii.