Cursul Supply Chain Innovation, Strategy and Management abordeaza sistemele de aprovizionare si distributie (supply chain systems), precum si partile componente ale acestora intr-o maniera integrata, holistica, pornind de la premiza ca pentru eficientizarea acestor sisteme este nevoie de un management coordonat, unitar al tuturor partilor componente. Sunt avute in vedere atat organizatii cu structuri organizatorice foarte ample, dar si companii de dimensiuni reduse.

Citeste mai jos

Sunt prezentate mai multe modele teoretice sau practice de sisteme de aprovizionare si distributie, precum si constrangerile si oportunitatile utilizarii in practica ale acestora. De asemenea, cursul abordeaza si relatiile ce iau nastere in interiorul unui astfel de sistem, intre cumparator si furnizor, precum si pe cele dintre organizatiile implicate si analizeaza modalitatile in care aceste relatii pot fi adiministrate si eficientizate prin intermediul parteneriatelor, a echipelor de lucru virtuale sau a altor forme de colaborare.
Totodata, cursul combina intr-un tot unitar partea de strategie organizationala cu cea de proiectare si implementare la nivel organizational a unor sisteme eficiente de aprovizionare si distributie.

Obiectivele principale ale cursului:

  • De a realiza o prezentare cat mai completa a diferitelor tipologii de sisteme de aprovizionare si distributie, precum si a modalitatilor de gestionare eficienta ale acestora.
  • De a arata cum se poate extinde managementul lantului de distributie la intregul ciclu de viata al produsului si care sunt principalele avantaje ale unei astfel de abordari.
  • De a evidentia necesitatea modificarii practicilor manageriale ca rezultat al schimbarilor introduse in sistemele de aprovizionare si distributie.
  • De a explora tensiunile ce pot aparea intre integrarea sistemelor de distributie, pe de o parte si conditiile economice, sociale si de mediu, pe de alta parte.
Citeste si:  14-15 decembrie, Bucuresti Business Days 2017

Cui se adreseaza cursul:

Cursul este util persoanelor care detin o functie de manager de logistica, dar si celor care aspira la o astfel de pozitie manageriala.
De asemenea, se adreseaza managerilor sau personalului de executie care isi desfasoara activitatea in alte arii functionale de management decat aprovizionarea si distributia, dar care doresc sa-si imbunatateasca cunostintele in acest domeniu.

Dupa finalizarea acestui curs, participantii vor fi capabili sa:

  • Inteleaga elementele si principiile care stau la baza proiectarii, implementarii si managementului unui sistem performant de aprovizionare si distributie.
  • Inteleaga rolul esential al unui sistem eficace de aprovizionare si distributie in furnizarea valorii adaugate pentru grupurile interesate de activitatea organizatiei.
  • Utilizeze o gama larga de tehnici calitative si cantitative pentru evaluarea si predictia performantelor unui sistem performant de aprovizionare si distributie.

Detaliile evenimentului

Cand

august – noiembrie 2019

Unde

Bucuresti, Centrul de Training CODECS str. Agricultori 37-39

Citeste mai jos

Infiintata in 1993, CODECS este compania cu cea mai bogata traditie in domeniul educatiei de business din Romania, avand peste 20 de ani de experienta in livrarea de programe de pregatire profesionala si personala a adultilor. Alaturi de o prestigioasa universitate din Marea Britanie CODECS a oferit programe de dezvoltare manageriala pentru mai bine de 20.000 de cursanti din intreaga tara, manageri de top in cele mai importante companii din Romania.