Aceasta este a doua parte din ciclul de articole care prezinta avantajele calatoriilor. Daca vrei sa citesti prima parte acceseaza link-ul: Avantajele calatoriilor – partea I

 

  1. Vei realiza despre casa ta ca este mai mult decat locul in care ai crescut.

“Nimeni nu realizeaza cat de frumos este sa calatoresti pana cand nu ajunge acasa si isi odihneste capul pe perna lui” – Lin Yutang.

Citeste mai jos

Cu cat calatorim mai mult, cu atat realizam faptul ca locul unde traim este mai mult decat un oras aflat intr-un judet localizat intr-o oarecare tara. Fiind constient de acest lucru, o sa ajungi sa iti apreciezi mai mult locul in care esti, pentru ca el te-a format.

 

  1. Vei realiza cat de putin cunosti despre lume.

“Lumea este o carte si cei care nu calatoresc citesc numai o singura pagina” – Sfantul Augustin.

Daca ai impresia ca stii totul despre un loc doar pentru a fost varul tau acolo si ti-a povestit doua ore despre ce a vazut, te inseli amarnic.

Personal, atunci cand calatoresc nu ma multumesc doar cu a vizita anumite monumente si a face poze; imi doresc sa ma plimb pe o strada si sa vad cum se comporta oamenii. Monumentele sunt tot acolo si iti garantez ca vei gasi pe internet poze mult mai bune decat ai putea tu sa faci. Cauta atunci cand calatoresti sa pleci cu o experienta noua si sa nu te multumesti doar cu un nou album de poze.

 

  1. Vei realiza ca toti oamenii au nevoi similare

„Calatoriile pot darama prejudecatiile si pot sparge peretii unei minti inguste” – Mark Twain

Citeste si:  Comunicatul de presa - tipuri de comunicate

Citeste mai jos

Da-ne un like sau aboneaza-te la newsletter-ul nostru pentru a primi ebook-ul gratuit:

  • Portal Management PR si Comunicare

    Tehnici de vanzare


Numele tau (obligatoriu)

Adresa ta de email (obligatoriu)

Datorita faptului ca locuim in Romania, nu avem acces la o diversitate culturala atat de vasta precum alte tari. Nu se intampla chiar zilnic sa vedem sau sa interactionam cu persoane din alte tari, ceea ce ne limiteaza cunostintele la mass-media, filme si seriale. Interactiunea cu alte culturi iti va deschide un nou orizont, iar tendintele rasiste vor disparea treptat.