Business Days impreuna cu Academia HR ,organizeaza BD HR Summit 2017. Evenimentul se va desfasura pe data de 25 mai,  la Palatul Regal.

Evenimentul isi propune sa atinga cele mai importante subiecte din acest moment.

Temele abordate reprezinta ariile cu cel mai mare impact in designul organizatiilor performante si, din acest motiv, sunt de interes nu doar pentru specialistii HR dar si pentru antreprenori, manageri si decidenti de top:

Citeste mai jos

  • Atragerea si Recrutarea Talentelor – cum ajungem la cei de care avem nevoie intr-o piata ultra-competitiva?
  • Recrutarea prin Social Media – Alternativa sau inlocuitor al solutiilor clasice?
  • Retentie si Engagement – Securizarea talentelor sau cum transformi munca in pasiune?
  • Inovatii in HR – Trenduri si directii pentru viitor, incotro ne indreptam, ce trebuie sa pregatim inca de azi pentru a fi in top maine

20 de speakeri de top romani si 4 speakeri internationali vor aborda aceste subiecte intr-un format axat exclusiv pe continut si informatie de calitate!

Ce se va discuta la BD HR Summit 2017?

BD HR Summit 2017 isi propunde sa vorbeasca foarte mult despre continut, cu precadere cel de calitate si cele mai noi idei si concepte de si despre resurse umane. Si, sa nu uitam ca se va vorbi si despre inovatia in HR, dar si despre viitor. Vom aduce in discutie o serie de idei noi, directii si dezvoltari posibile pe care le vom putea vedea materializate in anii care urmeaza si a caror implementare poate aduce un avantaj strategi.

Insa pentru a oferi o imagine cat mai clasa si completa asupra stadiului actual al HR-ului in Romania, specialistii si expertii invitati vor impartasi din experienta lor, venind cu studii de caz concrete si cu exemple practice.

Citeste si:  Training IAB Academy - Content Marketing