După o primă ediție ce s-a bucurat de un real succes anul trecut, reunind cele mai importante Camere de Comerț din România, companii naționale și internaționale și reprezentanți ai industriei de afaceri, Camera de Comerț Româno-Britanică anunță cea de-a doua ediție a evenimentului Back2Business ce va avea loc pe data de 9 noiembrie la Crowne Plaza, București.

 

Back2Business Joint Event oferă o platformă unică pentru comunitatea de afaceri, aceea de a se angaja într-un dialog productiv și semnificativ, explorând potențialele oportunități de afaceri, atât în România, cât și în afara granițelor țării. Mai mult decât atât, evenimentul este considerat a fi principala oportunitate de networking, atrăgând aproape 17 Camere de Comerț Bilaterale pentru o seară de relaționare ce are loc o singură dată pe an în România.

 

”Suntem încântați să vă anunțăm că cea de-a doua ediție a evenimentului Back2Business va avea loc pe data de 9 noiembrie a acestui an. Având rezultate impresionante, evenimentul de anul trecut a reunit aproape 500 de profesioniști în afaceri din Europa, creând cea mai mare oportunitate de networking din România de până acum. Acest lucru a fost realizat prin găzduirea unei audiențe internaționale de afaceri reprezentată de aproape fiecare Cameră Internațională de Comerț și / sau ambasade situate în România. Așteptăm cu nerăbdare ediția din acest an și sperăm să obținem rezultate din ce în ce mai mari în ceea ce privește prezența”, declară Charlie Crocker, CEO al BRCC.

 

Participarea la acest eveniment este gratuită, pe baza principiului ”primul venit, primul servit”.

 

Despre BRCC

Înființată în 1998, BRCC este o organizație independentă, deținută în întregime de membrii săi, cu birouri în Londra și București. Camera de Comerț Româno-Britanică joacă un rol important în crearea și susținerea unui mediu în care comerțul liber și investițiile prosperă. Prin facilitarea parteneriatelor și printr-o rețea vastă de membri influenți atât corporativi cât și individuali, BRCC oferă sprijinul vital pentru companiile din Marea Britanie de a se bucura de oportunitățile emergente din România,  oferind resurse, informații și infrastructură.

Citeste si:  TeCOMM: Top 3 elemente cheie pentru succesul unui magazin online