Este important să ai disponibilă suma potrivită la momentul oportun, mai ales că cele mai bune investiții – pentru casă, familie sau, de ce nu, personale – apar când te aștepți mai puțin.

Un instrument financiar foarte practic și ușor de utilizat este cardul de cumpărături. Sunt sigur că și tu ai folosit până acum cel puțin o dată un astfel de card și cunoști avantajul de a-l avea la îndemână atunci când ai nevoie de bani pe loc pentru a achiziționa obiectul dorit.

Citeste mai jos

Cardul de cumpărături poate veni cu beneficii diferite de la o bancă la alta:

  • rate la achiziționarea unui obiect cu valoare mai mare;
  • reduceri la magazinele tale preferate;
  • plata în rate și în alte țări, nu doar în România etc.

Dacă te-ai decis să alegi un nou card, care să răspundă mai bine așteptărilor tale, poți opta pentru un card de cumpărături de la ING care îți va garanta accesul la beneficiile de mai sus și, în plus:

  • poate fi obținut pe loc – tot ce trebuie să faci este să mergi într-un ING Office cu actul de identitate;
  • plătești doar emiterea cardului de credit – 35 de lei – și administrarea lui anuală – tot 35 de lei;
  • activezi planul de rate cu un simplu SMS – fără apeluri în așteptare sau emoții că nu ai acces la sistem.

În ce privește avantajele cu care vine cardul de cumpărături ING, este important să știi că, odată ce va fi emis, vei avea până la 24 de rate cu 0% dobândă, 3 rate cu 0% dobândă oriunde în lume și acces la ING Bazar, direct din Home’Bank ca să vezi la ce magazine poți beneficia de reduceri.

Citeste si:  5 sfaturi pentru a evita oboseala ochilor la birou

Citeste mai jos

Și, dacă investția ta cere un venit mai generos, te poți baza oricând pe un credit de nevoi personale de la ING prin care poți obține pe loc sume de până la 90.000 lei.