Mai este foarte putin pana la inceputul noului an scolar si, daca inca nu ai dotat sala de sport cu modele trainice de vestiar metalic, acum este ultima ocazie sa faci acest lucru. Pe site-ul OfficeClass.ro, magazinul online de papetarie, birotica si obiecte de mobilier de birou nr. 1 din Romania, vei gasi nu mai putin de 63 de modele dedicate orelor de sport ale elevilor din scolile si liceele din tara. Aceste dulapuri speciale au diferite forme, dimensiuni si compartimentari, insa toate respecta standarde inalte de calitate si au anumite caracteristici comune, pe care le vei regasi mai jos.

Citeste mai jos

Este in primul rand vorba despre rezistenta. Avand in vedere ca aceste modele de vestiar metalic sunt destinate amplasarii in scoli si licee, ele vor fi utilizate in mare parte de copii si adolescenti. Acestia sunt foarte energici, alearga, iar uneori, in joaca lor, se mai pot harjoni sau chiar impiedica si cadea. In aceste conditii, vestiarele nu trebuie sa fie unele foarte fragile, astfel incat nici sa nu cada peste elevi, dar nici sa nu se dezmembreze la prima lovitura incasata. Numai asa te poti asigura ca faci o investitie profitabila si nu trebuie sa schimbi „recuzita” din sala de sport dupa fiecare semestru.

In al doilea rand, trebuie sa ne gandim la compartimentare. Un vestiar metalic scolar trebuie sa ocupe cat mai putin spatiu, insa sa poata acomoda cat mai multe obiecte, de la imbracaminte si incaltaminte, la ghiozdane si obiecte personale. De obicei, orele de sport sunt puse ultimele in program, din motive lesne de inteles, ceea ce inseamna ca elevii vor veni in sala cu ghiozdanele si toate obiectele personale la ei. Astfel, ei trebuie sa aiba loc sa si le depoziteze in siguranta.

Citeste si:  Idei de cadouri corporate pe care sa le oferi cu incredere barbatilor

In acest sens, pe site-ul www.officeclass.ro gasesti numeroase modele de vestiar metalic, cu 2 pana la 18 usi si cu 2 pana la 8 polite, fiecare putand suporta o greutate de pana la 30 de kilograme. Dimensiunile acestor dulapuri variaza intre 300 x 500 x 1.800 de milimetri si 1.200 x 500 x 1.800 de milimetri, iar culoarea usilor parcurge intreg spectrul, de la clasicul gri, la albastru, galben, rosu, verde sau chiar portocaliu.

Nu in ultimul rand, avand in vedere ca nu vorbim despre achizitionarea unui singur vestiar metalic, ci a cel putin 20-30, trebuie sa fii atent si la reduceri si promotii. Pe site-ul OfficeClass, gasesti numeroase astfel de oferte, dintre care le mentionam, in continuare, pe cele mai avantajoase doua:

3 X Vestiar metalic cu 12 usi, 900 x 500 x 1.800 de milimetri – pret 3.748,49 de Lei cu TVA (o reducere de 736,03 Lei fata de pretul obisnuit)

Acest model are o constructie metalica solida, incuietoare de siguranta cu 2 chei si suport pentru eticheta nominala.

Greutate: 45 de kilograme / Garantie: 2 ani

3 X Vestiar metalic cu 4 usi, 600 x 500 x 1.800 de milimetri – pret 2.251,59 de Lei cu TVA (o reducere de 393,59 de Lei fata de pretul obisnuit)

Citeste mai jos

Acest model se livreaza in stare complet asamblata, este dotat cu bara pentru umerase si este vopsit electrostatic, prin pulverizare.

Greutate: 37 de kilograme / Garantie: 2 ani