Compania Ronexprim este lider inca din 1991 pe piata romaneasca de instrumente de masura si control, echipamente analitice de laborator si echipamente de cantarire electronica. In oferta sa, se regasesc numeroase produse, de la multimetre digitale si osciloscoape, la camere de termoviziune si clesti de curent. Toate acestea provin exclusiv de la producatori renumiti la nivel international, printre care Fluke, Keysight sau Sonel.

 

Pe langa aceste instrumente de masura, Ronexprim pune la dispozitia specialistilor din domeniul tehnic si industrial numeroase accesorii, care sa ii asigure ca utilizeaza respectivele dispozitive la capacitate maxima. Iata, in continuare, care sunt principalele accesorii pentru instrumente de masura din oferta Ronexprim:

 

1. Accesorii de termoviziune

La acest capitol, intra lentile, incarcatoare de masina, acumulatori suplimentari, dar si sisteme de incarcare acumulatori. Toate acestea provin de la brandul american Fluke si ii ajuta pe utilizatori in folosirea mai eficienta a camerelor de termoviziune, unele dintre cele mai performante instrumente de masura.

 

 2. Accesorii pentru calitatea energiei

Accesoriile pentru calitatea energiei includ genti de transport, cabluri, carduri de memorie SD, clesti tip aligator, incarcatoare, clesti de curent, dar si transformatoare de curent si programe de tip software.

 

 3. Accesorii pentru echipamente de proces

La fel ca restul instrumentelor de masura, echipamentele de proces nu ar putea functiona fara cabluri, adaptoare, filtre, termocupluri, eliminatoare de baterii etc. Pe toate acestea, dar si programe software, genti de transport, pompe de presiune sau hidraulice le gasesti la Ronexprim.

 

 4. Accesorii pentru osciloscop

In aceasta categorie intra clesti carlig, crocodil, adaptoare banana, sonde, adaptoare BNC tata – BNC mama, dar si genti pentru transport si seturi de accesorii pentru aplicatii auto.

Citeste si:  150 de Manageri, programatori, specialiști HR și marketing din peste 20 de companii de IT din România participă la Regatta IT 2018

 

 5. Module de masurare a presiunii

Modulele de masurare a presiunii din oferta Ronexprim provin de la Fluke, fiind vorba mai exact despre seriile PM 200, PM 500 si PM 600.

 

 6. Sonde de temperatura

Sondele de temperatura pot fi folosite pentru instrumente de masura precum multimetre si se clasifica in: sonde pentru imersie, pentru strapungere, pentru aer sau de uz general. De asemenea, in aceasta categorie vei mai gasi si kit-uri de extensie termocuplu.

 

 7. Programe de tip software

La capitolul „software”, intra programele special create de Fluke pentru instrumentele de masura pe care le comercializeaza: Forms Upgrade, Forms Basic, Forms Software + Cable, Fluke View Scope Meter Software (in limba engleza, franceza si germana).

 

 8. Huse si genti de transport

Nu in ultimul rand, husele si gentile de transport sunt printre cele mai importante accesorii pentru instrumente de masura, intrucat ele asigura protectia acestora, atat pe parcursul depozitarii, cat mai ales al transportului. Ronexprim pune la dispozitia clientilor sai o gama larga de accesorii de transport pentru dispozitivele comercializate, de la genti moi si holstere, la genti cu carcase dure.

 

Oferind o gama completa de produse, inclusiv accesorii, compania Ronexprim dovedeste ca isi respecta clientii si le ofera acestora posibilitatea de a evolua din punct de vedere profesional, dar si din punctul de vedere al cunostintelor dobandite.