Pentru pasionatii de petarde, artificii, rachete si fumigene, Revelionul 2019 va fi unul cu totul special. Este prima oara cand, pe langa alternativele clasice, romanilor li se ofera si o alta modalitate de a achizitiona articole pirotehnice. Este vorba despre magazinul online autorizat Ekopiro, care a ajuns si in tara noastra, dupa experienta acumulata si succesul repurtat in tari precum Ungaria, Cehia si Slovacia.

Iata in continuare cu ce se deosebeste Ekopiro de vanzatorii ambulanti de materiale pirotehnice:

Citeste mai jos

  1. Un „sediu” placut. Majoritatea oamenilor apreciaza un joc spectaculos de artificii, sunetele puternice ale unor petarde sau efectele vizuale oferite de rachetele de Revelion. Cu toate acestea, nu sunt multi cei carora le face placere sa achizitioneze astfel de produse, iar motivele sunt lesne de inteles.

Pana acum, singurele locuri de unde puteai cumpara articole pirotehnice erau tarabele din piete sau portbagajele unor masini ascunse in spatele blocurilor. Vanzatorii ambulanti nu sunt intotdeauna persoane de incredere, nu primesti mereu bon fiscal si trebuie sa induri si temperaturile foarte scazute specifice acestei perioade.

Pe de alta parte, chiar daca este un magazin online, Ekopiro are un „sediu” foarte primitor, bine organizat si unde vei gasi tot ce iti doresti foarte usor. Este vorba despre site-ul Ekopiro.ro, unde te asteapta mii de produse, impartite in categorii bine delimitate, dar si sute de filmulete de prezentare. Le vei putea viziona pe toate in intimitatea si caldura casei tale, iar comenzile vor fi livrate direct la usa ta, in cel mai scurt timp.

  1. O varietate mare de produse. La Ekopiro, gasesti urmatoarele tipuri de materiale pirotehnice:

– petarde (siruri de petarde, petarde F2, petarde F3);

Citeste si:  Cele mai importante premii în comerțul electronic românesc au fost decernate la Gala Premiilor eCommerce, ediția a XIII-a

– fumigene (fumigene colorate, fumigene in mana);

– artificii (bombite de artificii, baterii de artificii);

– artificii de proximitate (artificii pentru copii, candele romane, artificii de sol, artificii de brad);

– rachete de Revelion;

– articole de petrecere (serpentine, lumanari, confetti, lampioane, artificii de tort, baloane);

– altele (stroboscoape, torte de stadion, accesorii).

  1. Produse autorizate, cu instructiuni de utilizare. Spre deosebire de comerciantii din piete, Ekopiro iti pune la dispozitie numai produse sigure, provenind de la branduri recunoscute in domeniul pirotehniei. Acestea vor functiona ireprosabil, exact ca in filmuletele de prezentare, si nu vei avea parte de nicio surpriza neplacuta, cum ar fi sa nu se detoneze sau, mai rau, sa se detoneze accidental.

In plus, toate petardele, artificiile si celelalte produse comercializate de Ekopiro sunt insotite de instructiuni de utilizare si masuri de siguranta. Citindu-le inainte de a desface produsul si a aprinde fitilul, ai garantia ca nimeni nu va fi ranit si ca seara de Revelion nu se va transforma intr-o adevarata tragedie.

Citeste mai jos

In primul rand, trebuie sa afli daca produsul achizitionat poate fi folosit si in interior sau trebuie neaparat aprins in aer liber. In al doilea rand, trebuie sa te asiguri ca in zona detonarii nu sunt portiuni de vegetatie uscata sau substante inflamabile. Nu in ultimul rand, trebuie sa ai grija ca atat copiii, cat si animalele de companie sa stea cat mai departe de locul detonarii.