Fiecare femeie are stilul său propriu de a se îmbrăca și de a-și pune în valoare personalitatea. Aceasta se reflectă și în felul în care își asortează gențile și pantofii la ținutele pe care alege să le poarte.

Rucsacurile de damă sunt o alternativă la genți pentru care tot mai multe femei optează. În timp ce unele persoane preferă modelele clasice, altele apreciază ghiozdanele de damă moderne, dictate de liniile noilor tendințe în fashion.

Citeste mai jos

Grație formelor și detaliilor prin care se remarcă, un rucsac piele damă este o alegere practică și utilă care îți poate oferi un aer chic, indiferent de ținuta la care vrei să îl asortezi.

Iată câteva modele de rucsacuri damă care vor fi la modă în anul 2019:

  • Rucsacul vintage cu imprimeuri florale

Printre cele mai îndrăgite modele de rucsacuri damă – care se vor păstra în tendințe și în anul 2019 – se numără cele cu imprimeuri florale. Dacă ținuta pe care ai adoptat-o este una simplă, îi poți aduce un strop de culoare, însuflețind-o cu un rucsac piele damă cu imprimeuri florale.

  • Rucsacul de piele cu franjuri

Fiind o alegere extrem de chic, rucsacul cu franjuri se asortează perfect la o ținută de zi care nu este prea încărcată. Detaliile fine de culoare aurie și buzunarele multifuncționale îl transformă într-o alternativă ideală pentru zilele în care ești grăbită și nu vrei să pierzi prea mult timp în oglindă. Câteva produse de make-up așezate cu grijă în rucsac îți vor fi de folos mai târziu în timpul zilei când vrei să arăți fresh. Gama de culori este variată, poți găsi modele inedite de rucsacuri piele cu franjuri – cu nuanțe de bordo, negru, taupe, roz intens, bleumarin.

  • Geantă tip-rucsac 2 în 1
Citeste si:  Cauti un pachet performant de servicii de inchirieri microbuze? Iata ce ar trebui sa cuprinda!

Ușor de asortat și ușor de întreținut, geanta de piele de tip rucsac poate fi purtată în două variante – fie ca o geantă clasică în care îți poți așeza tot arsenalul, fie ca un rucsac prevăzut cu bretele ajustabile. Buzunarele multifuncționale – unul la interior, iar celălalt la exterior transformă geanta tip rucsac 2 în 1 într-o alegere practică și utilă.

  • Rucsacul cu stickere

O alegere chic o poate reprezenta un rucsac cu stickere colorate pe care să îl porți atunci când ieși la film sau la suc cu prietenii. Cu siguranță că toată lumea îți va admira rucsacul din piele.

Citeste mai jos

Un rucsac din piele este piesa de rezistență, indiferent de sezon

În magazinele de profil, există o mare varietate de culori, modele și materiale. Combinațiile inedite și ofertele irezistibile de preț îți vor aminti de faptul că în colecția ta mereu mai este loc de o piesă nouă.  Alege doar rucsacuri din materiale de calitate, durabile care să treacă cu brio testul timpului.

Orientează-te către acele piese unice care îmbină designul funcțional cu cel estetic. Un rucsac damă de calitate se remarcă prin detaliile și cusăturile fine, dar și printr-o bună compartimentare care să te ajute să îți organizezi lucrurile cât mai bine.

Indiferent de stilul pe care îl adopți, pe piața de specialitate, poți găsi rucsacul ideal pentru tine pe care îl vei purta cu drag timp îndelungat. Nu uita că un ghiozdan damă poate fi piesa de rezistență a ținutei tale vestimentare, indiferent de sezon.