In 26 aprilie, la The Office Cluj-Napoca, conferinta regionala Zoom IN aduce si in acest an in discutie ultimele noutati pentru specialistii HR si manageri. Tema acestei editii surprinde provocarile cu care acestia se confrunta in contextul actual al pietei muncii: procesele de HR clasice devin prea rigide pentru un mediu de business mult prea impredictibil si dinamic.

Dă un zoom noutătilor din domeniu

Editia 2018

Editia din acest an a conferintei propune un subiect indraznet- Employee Experience (experinta angajatilor)-  un concept nou, integrat, care se bazeaza pe feedback-ul angajatilor din companie. Pentru informatii cat mai avizate, agenda include perspectiva specialistilor internationali si nationali, cu expertiza in domeniu, dar si a companiilor locale.

Speakeri

Primul speaker confirmat este Heleen Mes- HR director & employee experience @Happiness Bureau, din Olanda. Heleen are peste 25 de ani de experienta in domeniul resurselor umane, fiind considerata un specialist de referinta in industrie, ajungand de 2 ori in lista celor mai buni 10 angajatori din postura de HR manager al Dutch National Bank si Sonepar NL.

Citeste mai jos

Da un Zoom pe site-ul conferintei pentru a vedea agenda, speakerii si pentru a-ti luat biletele la pret de early bird! Ne vedem la conferinta,  in 26 aprilie 2018, la The Office, Cluj-Napoca!

Evenimentul este organizat de Azimut Happy Employees – singura compannie romaneasca certificata Freedom centered de catre organizatia internationala WorldBlu. In incercarea de a ne atinge viziunea ca toate echipele din lume sa-si atinga potentialul lor maxim, oferim servicii de training, team building, consultanta si coaching.

 

Persoana de contact:

Ana-Maria Vuscan

PR&Trainer

Telefon: 0773-81-28-60

Citeste si:  De ce trebuie sa tina cont un magazin online in 2018? 4 elemente esentiale in eCommerce prezentate la TeCOMM

Email: anamaria.vuscan@happy-employees.eu