Aceste website-uri sunt construite pentru a facilita viata cotidiana, pentru a rezolva usor probleme care ne iau mult timp sau consuma multi bani.

1 Futurism https://futurism.com/

Acest site cuprinde descoperiri in domeniu tehnologic si inovatii stiintifice. Are categorii precum imbunatatiri genetice, societati viitoare si virtualitate, ceea ce denota ca sigur gasesti ceva interesant, chiar daca nu esti un fan inrait al tehnologiei. In plus, au foarte multe ilustratii grafice si videoclipuri interactive.

2. The Outline https://theoutline.com/

A fost creat de cofondatorul The verge”, Joshua Topolsky, iar in ceea ce priveste continutul, acopera 3 domenii majore: putere, cultura si viitor, deci informatii de care oricine se poate folosi. Ce poate fi considerat si mai interesant este ca website-ul incearca sa reinventeze modul in care un domeniu online poate arata, iar asta mertia o vizita doar pentru curiozitatea in privinta designului.

Citeste mai jos

3. More Than Just Parks https://www.morethanjustparks.com/

Avand in vedere faptul ca nu multi oameni au ocazia sa viziteze Statele Unite ale Americii, o categorie si mai mica a reusit sa ajunga la un parc national din aceasta tara. Proiectul “Mai mult decat un simplu parc” a fost fondat de fratii Will & Jim Pattiz, din admiratia fata de parcurile nationale combinata cu dorinta de a impartasi minunile naturii cu o lume intreaga. In asociatie cu National Geographic, acest proiect are scopul de a dezvalui lumii intregi maretia parcurilor nationale de pe teriotoriul Statelor Unite.

4. Unroll https://unroll.me/

Unroll te ajuta sa anulezi toate abonarile pe care le-ai facut, folosind adresa de mail. Personal, am fost nevoit sa imi schimb adresa de e-mail din cauza tonelor de reclame primite zilnic, de la anunturi despre pantofi, pana la oferte de video chat. Tot ce trebuie sa faci este sa te inregistrezi cu adresa de e-mail, iar dupa o scurta scanare, iti va arata toate inscrierile facute in mediul online.

5. Super cook www.supercook.com

Dupa cum bine stim, in Romania, in bucatari nu gasim o gama de alimente atat de diversificata, iar uneori iti doresti sa gatesti ceva, dar nu ai prea multe ingrediente. Supercook te ajuta sa gasesti retete in functie de alimentele pe care le ai acasa. Pur si simplu introduci alimentele pe care doresti sa le folosesti, iar website-ul iti va afisa toate retetele relevante.

Citeste si:  3 trenduri care vor domina piata marketingului online in 2017

6.  TinEye  https://www.tineye.com/

 

Tineye este un motor de cautare care foloseste ca entitate o imagine. Prin intermediul lui poti gasi sursa unei imagini si, totodata, poti dobandi o rezolutie mai buna, luand poza direct de la sursa.

Citeste mai jos

Da-ne un like sau aboneaza-te la newsletter-ul nostru pentru a primi ebook-ul gratuit:

  • Portal Management Marketing Online

    Tehnici de vanzare


Numele tau (obligatoriu)

Adresa ta de email (obligatoriu)

7. Skyscanner https://www.skyscanner.net/

Skyscanner este un motor de cautare pentru calatorii. Poti sa gasesti zboruri ieftine si oferte spontane de weekend. Daca nu ai o destinatie specifica sau nu ai o data specifica de plecare, poti gasi zboruri la niste preturi infime.

8. Hostel bookers http://www.hostelbookers.com/

Daca tot vorbim despre turism Hostel Bookers este cea mai buna optiune pentru cazare ieftina. Cand planifici o calatorie, indiferent ca este nationala sau internationala, acest website este tot ceea ce ai nevoie in materie de cazare.

9. Wikihow   http://www.wikihow.com

Wikihow este enciclopedia tutorialelor. Poti gasi pe website aproape orice trick de la “cum sa eviti blocajele in trafic” pana la “cum sa relationezi cu acei colegi prea competitivi”

10. Fun fact http://wtffunfact.com

Acest website iti ofera o multime de curiozitati, unele extrem de interesante, altele foarte amuzante. Daca iti doresti sa iti imbuntatesti cultura generala intr-un timp scurt si interactiv, iti recomand acest site. Fondatorul este pasionat de istorie, asa ca poti afla foarte multe informatii pe care nu le stiai, despre eventimente sau personalitati remarcabile.