Lesaffre Romania proiecteaza, produce si comercializeaza solutii privind panificatia, sanatatea si nutritia, aducand un aport important in stabilirea standardelor globale pentru drojdie si alte produse de fermentatie.

Lesaffre se aliniaza standardelor internationale, datorita inovatiilor sale tehnice, implementarea unor solutii noi si stapanirea cunostintelor. Grupul Lesaffre vine in ajutorul tau prin intelegerea nevoilor si preferintelor tale, adaptandu-se cu usurinta si livrandu-ti produsul mult dorit.

Care sunt domeniile grupului Lesaffre?

Drojdia si panificatia. Specialist in procesul de fermentare, proiecteaza si ofera solutiile perfecte pentru industria de panificatie. Prin aceste procedee, Lesaffre iti garanteaza un produs finit de inalta calitate si performanta. Drojdia comprimata, granulata, inactiva, lichida, uscata instant sau drojdiile speciale, toate aceste tipuri de drojdie sunt cele produse de Lesaffre Romania. Daca iti doresti un produs special, personalizat cerintelor tale, grupul Lesaffre te poate ajuta si implini.

Citeste mai jos

Drojdia comprimata este cea mai practica, fiind, de regula, folosita in statele industriale. Este sfaramicioasa, fiind usor de adaugat in aluat, in timpul malaxarii. Drojdia comprimata isi pastreaza toate caracteristicile, daca este pastrata la temperatura ideala.

Nutritia, sanatatea si produsele pentru gust. Afacerea de baza a companiei Lesaffre este productia de drojdie pentru hrana umana si animala. Daca domeniul tau de referinta este industria alimentara sau farmaceutica, atunci Lesaffre poate produce drojdia pentru panificatie dorita.

Citeste mai jos

Fermentatia este un alt domeniu de referinta al companiei Lesaffre. Pentru fiecare producator comercial, Lesaffre obtine calitatea si caracteristicile dorite in procesul de fermentatie alcoolica. Produsele si serviciile sunt impartite in: drojdie de bere, drojdie si produse de drojdie pentru vinuri, bauturi spirtoase si pentru bauturi fermentate si drojdie pentru combustibilul etalon.

Citeste si:  Recomandari in alegerea cizmelor de dama in 2019

Lesaffre dezvolta ingrediente specialiate pentru morarit si panificatie, in producerea amelioratorilor de panificatie, pentru inlocuirea unor aditivi. Amelioratorii ofera brutarilor toleranta si siguranta si le usureaza munca, avand efecte asupra aluatului: reologie, fermentatie si coacere.

Lesaffre este producatorul care iti poate personaliza produsul si iti asculta nevoile. Doresti seriozitate, calitate si performanta? Lesaffre Romania este producatorul care ti se potriveste perfect.