Electrotehnics este o echipa pasionata de ceea ce face, care a luat nastere in anul 2004 si este  alcatuita din ingineri electrici, cu peste 10 ani experienta in domeniu. Pentru ca nu este de gluma cu electricitatea, Electrotehnics lucreaza atent si niciodata cu ,,jumatati de masura”, siguranta fiind pe primul plan.

Autorizata, certificata si cu o pregatire necesara pentru interventiile sigure, echipa Electrotehnics este atestata in ceea ce priveste capacitatile si indemanarea de care da dovada. Electrotehnics ofera servicii de verificari PRAM si automatizari electrice, care iti asigura bunul curs al lucrurilor.

Citeste mai jos

O automatizare electrica complexa presupune mentinerea fluxului tehnologic neintrerupt si calitativ. Cu ajutorul acestei automatizari, compania ta isi desfasoara activitatea fara intarzieri cauzate de diferite probleme. Astfel, creste randamentul si rata de profit, prin eficientizarea modului de lucru al personalului tau. Panourile sau tablourile electrice sunt folosite pentru protectia, comanda si functionarea automata a instalatiilor sau masinilor, dar si pentru automatizarea proceselor tehnologice in toate ramurile industriale sau neindustriale.

Care sunt beneficiile folosirii tablourilor electrice de automatizare? Scaderea costurilor cu personalul prin folosirea robotizarii, castigarea timpului, scaderea costurilor de productie, eficientizarea si cresterea randamentului proceselor si maximizarea profitului.

Ce reprezinta verificarea PRAM? Asigurarea ca instalatia electrica este sigura. Echipa Electrotehnics se ocupa de verificarea prizelor de impamantare, a racordurilor electrice si a paratrasnetelor. Scopul acestei verificari este prevenirea incendiilor cladirilor si a deteriorarii aparaturii electrice si electronice. De asemenea, echipa Electrotehnics verifica continuitatea nulului de protectie si previne electrocutarea personalului din firma.

Electrotehnics are atestare ANRE tip A2 B2 in proiectare si executie de instalatii electrice pana in 4 kV. Electrotehnics este ajutorul tau in ceea ce priveste verificarile PRAM pentru instalatii electrice si automatizari electrice si emite buletine recunoscute de Inspectoraul pentru Situatii de Urgenta, Inspectoratul Teritorial de Munca si Protectia Consumatorului.

Citeste si:  Empowerment–ul liderilor feminini la The Woman

Citeste mai jos

Electrotehnics este o echipa formata din ingineri profesionisti, cu experienta de peste 10 ani in domeniu. Ofera consultanta si sfaturi utile, expertiza in domeniu, aparatura performanta, garantie la toate lucrurile, proiectul tau fiind tratat cu seriozitate si performanta.

Alege Electrotehnics pentru siguranta ta!