București, iulie 2018 – Sandline, compania românească ce oferă servicii și soluții de securitate a informațiilor, se alătură portofoliului Softlead pentru activități de PR, comunicare și oportunități de creștere a numărului de lead-uri pentru piața din România.

88% dintre companii raportează suite de provocări tehnologice la care sunt supuse.

Citeste mai jos

Monitorizarea vulnerabilităților dintr-un sistem digital este vitală pentru cele mai multe dintre companiile din România, dar sunt foarte puțini cei care înțeleg importanța alegerii și implementării unui instrument dedicat. De aceea, prin acțiuni recurente de educare și de informare, Sandline aduce mai aproape de potențialii săi utilizatori o aplicație completă și automatizată, Centraleyezer, care include modalități de testare ale cărei beneficii sunt deja cunoscute la nivel global.

De ce este nevoie de acțiuni de comunicare specializată în contextul aplicațiilor de securitate a datelor?

Întrucât este vorba despre o nișă extrem de sensibilă, este important ca fiecare companie să înțeleagă rolul serviciilor și soluțiilor de securitate înainte de a avea nevoie de implementarea lor efectivă, când vulnerabilitățile devin vizibile. Mai mult decât protecție, securitatea înseamnă protejarea reputației organizaționale, îndeplinirea normelor legale (cum este cazul GDPR), evitarea pierderilor financiare, precum și a oricărei alte resurse, atât de importantă la nivelul unei companii.

Ne dorim ca fiecare etapă pe care o parcurge Sandline, prin serviciile sale dedicate securității informatice și prin aplicația Centraleyezer să ajungă la companiile direct interesate, pentru a identifica în mod rapid vulnerabilitățile și pentru a lua deciziile corespunzătoare în funcție de gradul de risc calculat. În acest context, colaborarea cu Softlead este un pas natural, cu atât mai mult cu cât ne dorim să lucrăm cu o companie care cunoaște piața locală și are capacitatea de a înțelege și de a elabora un mesaj clar, concret și la obiect cu privire la securitatea informațiilor. De asemenea, o dată cu intrarea în vigoare a normării GDPR, ne dorim să ne implicăm activ în procesul de implementare a directivelor europene cu rol de armonizare a principiilor de securitate de datelor.

Radu Stănescu, Founder Sandline

Citeste si:  Iti doresti sa stralucesti in orice imprejurare in aceasta primavara? Iata ce ai de facut!

Industriile tehnologizate sunt în continuă creștere, așadar anticiparea și monitorizarea vulnerabilităților pot fi efectuate doar în cazul conștientizării existenței acestora, precum și a înțelegerii importanței datelor pe care le deține și pe care le operează.

Din perspectiva Softlead, alături de procesele și fluxurile de generare de lead-uri, activitățile de PR & marketing întregesc tabloul prezenței pe piață și vânzării unei soluții software. De aceea, am început comunicarea pentru diverse aplicații din platformă, în ale căror performanțe credem și pe care ne dorim să le aducem mai aproape de utilizatorii din companii, în vederea rezolvării unor probleme sau a conștientizării la timp a unor efecte ulterioare.

Alexandra Roată, Managing Partner Softlead

Despre Sandline

Sandline este o companie de consultanță full-service în domeniul securității, oferind soluții si servicii integrate privind vulnerabilitățile curente de securitate, tehnici de exploatare, precum și dezvoltare software, axate pe o abordare analitică, abilități solide, profesionalism și experiență. Soluțiile software Sandline permit clienților securizarea sistemelor proprii împotriva posibilelor amenințări ale sistemului  într-un mod inteligent, rapid și întotdeauna actualizat.

Citeste mai jos

Despre Centraleyezer

Centraleyezer este o soluție software actualizată, rapidă și eficientă, ce permite monitorizarea securității companiei printr-un proces automatizat de follow-up, vizibil printr-un tablou central și cu ajutorul rapoartelor personalizabile.

Din punctul de vedere al costurilor, prețurile de achiziție sunt organizate sub forma a trei pachete (Basic – include 30 de zile Free Trial, Standard și Premium) și variază în raport cu modalitatea de plată și cu funcționalitățile pe care compania le dorește.

Pentru mai multe informații despre soluția software Centraleyzer, puteți vizita https://centraleyezer.io/.