Pe 5 decembrie 2019, BusinessMark vă invită la CSR OVERVIEW, eveniment ce va avea loc la Hotel InterContinental București.

Citeste mai jos

În contextul în care responsabilitatea socială și sustenabilitatea sunt concepte tot mai importante pentru societate, angajați și consumatori, pentru companii – fie ele mici sau branduri internaționale puternice – acestea au devenit condiții obligatorii care le pot asigura succesul de mâine.

Reponsabilitatea socială, sustenabilitatea sunt concepte tot mai importante pentru societate, angajați, consumatori. Astfel, modul în care companiile aleg să facă business are un impact tot mai mare asupra dezvoltării lor economice. Transparența este obligatorie pentru brandurile viitorului, iar abordarea sustenabilă pare a înlocui principiile consumatoriste ale economiei de ieri. De la companii mici, la branduri internaționale puternice, preluarea responsabilității și transformarea în sensul sustenabilității par a deveni condiții obligatorii pentru succesul de mâine.

Vă invităm să discutăm despre impact pozitiv, despre implicare și responsabilitate, într-un context pro-business și pragmatic, pe 5 decembrie 2019, la Hotel Intercontinental, în cadrul celei de a 7-a ediții a evenimentului CSR Overview.

Vor fi alături de noi:

  • DANA DOBRESCU, Corporate & Government Affairs Manager, MONDELEZ ROMÂNIA;
  • MIRCEA ILIE, Sustainability Leader, IKEA ROMÂNIA;
  • GEORGIANA MIRON, Director Marketing, Comunicare și Servicii Clienți, GROUPAMA ASIGURĂRI;
  • ANNELIESE BAUER, Director Departament Comunicare și Marketing, GENPACT EUROPA;
  • LUIZA DOMNIȘORU, Director Departament Comunicare și CSR, GRUPUL DIGI;
  • GEANIN ȘERBAN, Executive Director,GREENPOINT MANAGEMENT;
  • RALUCA BUTURCĂ, Manager, Schimbări Climatice și Sustenabilitate, EY ROMÂNIA;
  • ALEXANDRA MAIER, Senior Corporate Social Responsibility Specialist, ING ROMÂNIA;
  • DAMIEN THIERY, Director General, ATELIERE FĂRĂ FRONTIERE;
  • NICOLETA DELIU, Head of Communication, BCR.
Citeste si:  08-09 August 2014 – Training Intensiv ”Atinge Excelenta In Vanzari”

Mark your B2B opportunity, alături de BusinessMark. Detalii despre agenda evenimentului, program și bilete, aici.

Citeste mai jos

Detaliile evenimentului

Cand

5 decembrie 2019

Unde

Hotel InterContinental București

BusinessMark este o companie ce oferă servicii integrate B2B. Principala linie de activitate a BusinessMark este organizarea de evenimente business „concept propriu” prin care ne propunem să oferim mediului de afaceri românesc un spaţiu profesionist de discuţii şi networking. Combinând  metode de comunicare şi business matchmaking, oferim partenerilor noștri modele de dezvoltare complexe, conectându-i în mod direct cu mediul de afaceri şi creând oportunităţi de parteneriat strategic.