Chiar daca finantele tale nu sunt in cel mai bun moment, poate ar trebui sa iei in calcul unele mariri de salarii. In cazul in care nu o vei face, ai sanse ca unii angajati cheie ai companiei tale sa inceapa sa se gandeasca sa plece. Dar care sunt acesti angajati catre care ar trebui sa se indrepte maririle?

  • Angajatii care aduc cel mai mare profit companiei

Nu conteaza ca este vorba de femeia de serviciu sau de managerul departamentului de vanzari. Persoanele care aduc o valoare directa in finantele companiei, trebuie sa fie rasplatite, atat pentru a continua sa fie dedicate si motivate, cat si pentru a incerca mai mult. Din moment ce potential exista, acesta trebuie exploatat in mod strategic.

Citeste mai jos

  • Angajatii care au aptitudini foarte valoroase

Aici nu este vorba atat de studiile sau experienta lor, cat de anumite caracteristici precum o personalitate adorata de toti clientii. In momentul in care portarul stie sa faca ziua mai frumoasa tuturor oamenilor care intra in companie, acesta ar trebui sa beneficieze de o marire de salariu.

  • Angajatii care dau tot ce pot

Da. Angajatii care sunt trup si suflet alaturi de companie si fac tot ce pot pentru binele ei, trebuie rasplatiti. Chiar daca altcineva reuseste sa aduca mai multa valoare, dar nu se implica 100%, nu uita sa ii mentii in starea actuala pe cei implicati la maximum.

  • Angajatii cu vechime

Gandeste-te la toate momentele prin care a trecut compania ta. Cu siguranta, nu au fost doar clipe fericite. Acum gandeste-te l angajatul pe care il ai de ani de zile alaturi de tine si la bine si la rau. Nu crezi ca ar merita o mica motivare?

Citeste si:  Semne ca trebuie sa lucrezi la cultura organizationala

Citeste mai jos

Da-ne un like sau aboneaza-te la newsletter-ul nostru pentru a primi ebook-ul gratuit:

  • Portal Management Finante si Economie

    Tehnici de vanzare


Numele tau (obligatoriu)

Adresa ta de email (obligatoriu)

  • Potentialii viitori angajati de top

Ai angajat o persoana pe care urmeaza sa o formezi, dar vezi ca are mare potential sa ajunga foarte buna in ceea ce face? Atunci trebuie sa o si motivezi financiar. Cum invata ceva nou, rasplateste-o si fa-o sa ajunga mai repede in top. Avantajele sunt reciproce.

Autor: Claudia Caraba