Te-ai gandit vreodata cum iti cresti profitul in timp ce te relaxezi?

Sunt multe medote de a face sau a iti creste venitul si profitul, insa implica multa munca si perseverenta. Dar uneori cu totii simtim nevoia sa ne destindem, sa luam o pauza, insa contextul pur si simplu nu ne ofera aceasta posibilitate. In ce poti investi pentru a avea profit in mod pasiv?

  1. Bloguri! 

Este cel mai popular mod de a castiga bani pasiv, insa sunt mai multe moduri prin care poti spori venitul de pe urma blogurilor. Prima, cea mai populara, este reclama.

Citeste mai jos

Site-urile iti livreaza reclama, iar tu esti platit pentru a o afisa. Poti capitaliza reclamele in mai multe feluri: vinzi spatiu de reclama pe blogul tau, reclama este afisata la un numar de utilizatori sau utilizatorii acceseaza reclama.

Un alt mod de a reusi sa faci bani din blog este advertorialul. Oamenii iti vorbesc despre serviciile lor, iar tu le faci populare prin blogul tau –  contra cost, desigur.

Si nu in cele din urma, un mod la fel de eficient de a avea profit este sa gasesti sponsori! Oameni care platesc sa scrii un anumit continut pentru ei, sa le tii logo-ul sau reclama pe blog.

In fapt, sunt multe metode prin care iti poti transforma blog-ul intr-o sursa de venit. Singura conditie este sa vorbesti despre lucruri populare sau utile, astfel ca oamenii sa recurga des la blogul tau.

2. E-bay, Etsy, Amazon – locuri unde poti vinde e-books sau lucruri.

Comertul nu se demodeaza. Oamenii or sa aiba mereu nevoie de lucruri pe care nu le pot face singuri. Un alt mod de a castiga bani este sa gasesti o piata relevanta pentru ce ai tu. Fie ca scrii un e-book pe domeniul tau de activitate, fie ca incepi o afacere cu incaltaminte platformele de tip e-commerce, deja recunoscute, sunt o investitie buna. Oferind lucruri de calitate castigi incredere si popularitate si afacerea ta o sa prospere.

Citeste si:  Campanie de informare despre publicitatea online marca IAB

3. Intermediar!

Se poate castiga foarte bine din intermedierile B2B. Puteti fi legatura dintre un magazin online si furnizori de materiale, spre exemplu sau chiar dintre magazine fizice si furnizori, astfel avand dreptul la o parte din profit.

Citeste mai jos

Da-ne un like sau aboneaza-te la newsletter-ul nostru pentru a primi ebook-ul gratuit:

  • Portal Management Marketing Online

    Tehnici de vanzare


Numele tau (obligatoriu)

Adresa ta de email (obligatoriu)

Acest tip de intreprindere antreprenoriala, odate pornita si dezvoltata, devine in timp o afacere ce se dezvolta de la sine si are nevoie doar de interventii modice, din timp in timp. Putem lua exemplul Amazonului – de la o simpla platforma e-commerce la unul dintre cei mai mari distribuitori din lume.