LinkedIn este asa numita retea sociala pentru gasca profesionista. Este o resursa foarte buna atat pentru angajat, cat si pentru angajator, pentru a ramane la curent cu tendintele dintr-un domeniu si pentru a se angaja in conversatii benefice.

Pentru antreprenorii care sunt la inceput de drum si, totodata, pentru cei care nu stiu cu ce se mananca marketing-ul in social media, iata o serie de sfaturi utile pentru promovarea pe LinkedIn.

Citeste mai jos

  1. Completeaza-ti profilul cu toate detaliile relavante pentru afacerea ta.

In primul rand, un profil cu anumite sectiuni necompletate nu arata bine pe LinkedIn. Mai mult decat atat, ai grija ca informatiile pe care le pui sa te puna pe tine si pe compania ta intr-o lumina cat mai favorabila. Un utilizator care intra pe pagina companiei, trebuie sa inteleaga exact ce faci, cum, de ce si cat de bine.

  1. Subliniaza-ti profesionalismul.

O modalitate prin care sa interactionezi cu oamenii pe care ti-I doresti in jurul afacerii tale este sa te pozitionezi ca expert in domeniul tau. Cum faci acest lucru? Spre exemplu, poti posta articole scrise de tine, despre diverse trucuri din lumea afacerii tale.

  1. Cere actiune.

Nu poti astepta de la oameni sa actioneze intr-un anume fel, daca nu ceri cat se poate de clar acest lucru. Asadar, daca vrei ca utilizatorii care intra pe pagina ta sa iti viziteze site-ul sau sa se aboneze la un newsletter cere-le acest lucru si da-le un motiv bun.

  1. Include o fotografie.

Un profil de LinkedIn cu o fotografie are de 11 ori mai multe sanse sa fie vazut decat unul fara, iar o postare cu fotografie are de cinci ori mai multe sanse sa fie distribuita, spun studiile. Poti pune poze ale unui departament, ale produselor pe care le oferi sau ale angajatului lunii, spre exemplu. Nu uita sa iti pastrezi profesionalismul si sa iti pastrezi pozele personale pentru profilul personal.

Citeste si:  Trucuri pentru a crea campanii de emailing mai eficiente pentru afacerea ta

Citeste mai jos

Da-ne un like sau aboneaza-te la newsletter-ul nostru pentru a primi ebook-ul gratuit:

  • Portal Management Marketing Online

    Tehnici de vanzare


Numele tau (obligatoriu)

Adresa ta de email (obligatoriu)

  1. Posteaza constant.

Fie ca postezi articole proprii, fie ultimele stiri din domeniu, publicul tau trebuie stimulat in mod constant. Motivul pentru care este bine sa postezi des si constant este de a-i determina pe oameni sa iti viziteze regulat profilul si, totodata, de a ajuta la partea de SEO.