De cele mai multe ori suntem tentati sa ne organizam spatiul de lucru prin metode care se dovedesc ulterior ca fiind ineficiente. De exemplu, montarea unui mobilier din lemn masiv nu este o alegere benefica din cauza greutatii care face imposibila deplasarea facila a acestuia.

Mutarea documentelor dintr-un dulap intr-un alt dulap, iarasi se dovedeste a fi o metoda inutila si care consuma timp si energie. Dar ce faci atunci cand vrei sa aduni intr-un singur loc mai multe obiecte necesare activitatii de birou sau cand vrei sa stochezi, in functie de dimensiuni, anumite documente si dosare?

Citeste mai jos

Un dulap metalic te ajuta sa iti organizezi obiectele intr-o maniera placuta si facila si are capacitatea ergonomica de adaptare si integrare in orice spatiu.

In functie de utilitati si caracteristici, dulapurile metalice pot fi: cu usi glisante, pentru scule/unelte, pentru depozitarea substantelor periculoase sau a medicamentelor, acoperite cu substante de ignifugare, pentru depozitarea produselor de curatenie, pentru protejarea desenelor/hartilor etc.

Care sunt avantajele dulapurilor metalice?

In functie de necesitatile tale, un astfel de produs iti ofera posibilitatea sa depozitezi numeroasele obiecte necesare activitatii de birou. O mai buna organizare a acestor obiecte iti permite accesul mult mai facil la ele.

In plus, un dulap metalic compartimentat te ajuta sa iti ordonezi pe categorii numeroase documente, bibliorafturi, dosare si mape, cutii de arhivare, agende etc.

Citeste mai jos

In functie de activitatile din spatiul vizat poti alege un dulap metalic cu un sistem de inchidere si balamele interne antifurt. Daca un astfel de dulap este montat intr-un spatiu cu risc crescut la incendiu, poti alege un produs intretinut cu vopsea ignifuga si alte substante anticorozive.

Citeste si:  Tehnologia cucereste Iasiul pentru al 3-lea an la rand

Tipuri de dulapuri metalice

Un dulap metalic utilizat pentru depozitare este potrivit atat pentru birouri, dar si pentru spatiile industriale sau comerciale. Indubitabil, rolul unui astfel de dulap este sa te ajute sa iti ordonezi spatiul de lucru si sa stochezi unelte, documente sau alte obiecte de papetarie.

Cele mai apreciate produse din aceasta gama sunt: