Aceasta este a doua parte a prezentarii intitulate: „Cum sa iti risipesti viata”. Daca vrei sa citesti prima parte acceseaza link-ul:  Cum sa iti risipesti viata

Fii mereu critic si nu uita sa barfesti!

Este un sentiment foarte placut atunci cand barfesti, iar cand critici te simti de parca esti mai bun decat cei din jur.  Te-ai intrebat vreodata cum te afecteaza acest obicei?

Citeste mai jos

Un om critic este mult mai putin atractiv deoarece o minte deschisa si pozitiva este placuta in general de cei din jur. In afara de asta, cand esti critic dai impresia de om care are nevoie sa ii doboare pe altii pentru propria lui satisfactie.

Ce sa faci in schimb: Un mod bun prin care poti sa te vindeci de acest comportament critic este sa iti concentrezi atentia pe partea buna a oamenilor. Incet incet vei realiza ca te poti simti bine fara acea gandire negativa si vei vedea ca toti cei din jur vor fi satisfacuti de schimbarea ta. Indreapta-ti atentia spre ce iti place si ocupa-ti timpul cu tot felul de activitati. In acest mod vei fi mult mai putin interesat de ce fac cei din jur, deci vei fi mai putin predispus spre barfa.

 

Leneveste cat mai mult!

Este foarte comod cand stai toata ziua in pat si nu faci nimic. La munca te prefaci ca iti faci treaba pana cand vine ora de plecare. L-ai pacalit pe sef, nici astazi nu si-a dat seama. Adevarul este ca te pacalesti singur. Daca iti obisnuiesti creierul cu un mod lenes, el va intelege faptul ca organismul are nevoie de un nivel scazut de energie si in consecinta va scadea productia de adrenalina.

Citeste si:  Tehnici de comunicare ale liderilor de top

Citeste mai jos

Da-ne un like sau aboneaza-te la newsletter-ul nostru pentru a primi ebook-ul gratuit:

  • Portal Management PR si Comunicare

    Tehnici de vanzare


Numele tau (obligatoriu)

Adresa ta de email (obligatoriu)

Ce sa faci in schimb: Este important sa ai grija la alimentatie si odihna. Activitatea fizica nu trebuie trecuta cu vederea deoarece are un impact major asupra nivelului de energie. Un alt aspect important este sa te incarci cu energie pozitiva si sa incerci pe cat posibil sa o eviti pe cea negativa.