Aceasta este a treia parte a prezentarii intitulate: „Cum sa iti risipesti viata”. Daca vrei sa citesti prima parte acceseaza link-ul:  Cum sa iti risipesti viata – partea I

Partea a doua Cum sa iti risipesti viata – partea II

Citeste mai jos

Gandeste-te ca oamenilor le pasa foarte mult de ceea ce faci

Acest lucru reprezinta o enorma pierdere de timp. Poate bloca un om ani la rand in propria minte, neavand capacitatea de a face ceea ce ii place.

Ce sa faci in schimb: Este timpul sa realizezi faptul ca fiecare are viata lui. Lumea nu se invarte in jurul tau sau in jurul provocarilor pe care le infrunti. Fiecare are problemele lui de care trebuie sa aiba grija, deci nu iti face prea multe griji in legatura cu ce ar crede sau ar spune cei din jur.

 

Poarta nenumarate discutii cu tine

In general oamenii reiau conversatii in mintea lor, in special cele care nu au decurs in realitate dupa cum isi doreau. Cateva metode populare pentru a ajunge la astfel de conversatii sunt:

  • Ar fi bine sa fac asta? Sau nu? Ce s-ar intampla daca as face-o?

Acest lucru se intampla cand ai impresia ca celor din jur le pasa foarte mult de ceea ce faci. Un alt caz este atunci cand ai impresia ca a gandi prea mult o problema va aduce si rezolvarea.

Citeste mai jos

Da-ne un like sau aboneaza-te la newsletter-ul nostru pentru a primi ebook-ul gratuit:

  • Portal Management PR si Comunicare

    Tehnici de vanzare


Numele tau (obligatoriu)

Adresa ta de email (obligatoriu)

Citeste si:  Scurtaturi de tastatura care iti vor mari productivitatea
  • Invinovateste-te in loc sa treci peste.

Ce sa faci in schimb: Realizeaza ca trecutul este istorie si  nu poti sa il schimbi chiar daca il revezi de multe ori in imaginatia ta. Cand o conversatie veche iti vine in minte accepta faptul ca este in trecut si nu o mai poti schimba. Fii intelegator cu tine insuti si invata sa te ierti. Nimeni nu te va premia daca te invinovatesti. Foloseste-ti mintea pentru a gasi solutii, dar cand ai ajuns la ele este bine sa actionezi in loc sa te gandesti mai departe.

 

 

 

Sunt multe lucruri de digerat aici, dar idea principala este urmatoarea: daca vrei sa faci ceva cu viata ta, este timpul sa te apuci de treaba, zilele sunt numarate.