In Romania, sperata de viata este de aproximativ 75 de ani, iar exprimat in luni inseamna 900 de luni. Este un timp suficient de a face orice iti doresti, cu exceptia cazului in care ai 74 de ani. Din acest timp, 25 de ani sunt alocati pentru somn, iar alti 11 pentru munca. Nu este nimic socant pana aici, dar asta nu e tot. In medie, petreci 3.6 ani la masa si alti 2 in intalniri de lucru. 1.5 ani stai in toaleta si 92 de zile pe olita. Femeile petrec 8 ani la cumparaturi si 1 an pentru a se hotari cu ce sa se imbrace, in timp ce barbatii petrec 1 an uitandu-se dupa femei (asta inseamna ca cei 9 ani pe care femeile ii folosesc pentru a arata bine nu sunt degeaba). In concluzie, un om este treaz aproximativ 53 de ani, iar 70% din acest timp este folosit pentru social media.

Citeste mai jos

Oamenii care isi risipesc viata au anumite obiceiuri in comun care ii impiedica in mod constant sa realizeze ceva. Iata principiile pe care trebuie sa le urmezi pentru a fi sigur ca nu realizezi nimic in decursul celor 75 de ani.

Priveste lucrurile printr-o perspectiva dramativa

 

Tocmai in ziua in care ti s-a spart o teava, te-ai grabit putin sa ajungi la munca si ai luat o amenda. Ajuns la birou, te suna clientul a 7-a oara sa iti spuna ca nu este in totalitate multumit de serviciile pe care le-ai oferit, iar la pranz mancarea intarzie cu 45 de minute. Parca este o forta supranaturala care unelteste impotriva ta si are grija ca nimic sa nu iti mearga bine. Aceasta gandire este foarte confortabila, tu faci ceea ce trebuie si nu esti responsabil pentru faptul ca lucrurile merg prost.

Citeste si:  PR pentru afaceri la inceput de drum

Citeste mai jos

Da-ne un like sau aboneaza-te la newsletter-ul nostru pentru a primi ebook-ul gratuit:

  • Portal Management PR si Comunicare

    Tehnici de vanzare


Numele tau (obligatoriu)

Adresa ta de email (obligatoriu)

Ce sa faci in schimb: Nu mai lua lucrurile in serios. Este important sa realizezi faptul ca modul tau de gandire de multe ori amplifica lucrurile negative si le omite pe cele bune.