Cu atat de multe optiuni disponibile, organizarea unei petreceri pentru copilul tau poate fi distractiva si interesanta. Cel mai important este sa te asigura ca ii vei oferi copilului tau un eveniment memorabil. De cele mai multe ori, parintii se simt mai confortabil sa organizeze o zi de nastere la un restaurant, acasa sau la un loc de joaca. Insa, anumite petreceri aniversare ofera posibilitatea copiilor de a invata ceva nou sau de a incerca o activitate noua. Acest tip de petreceri sunt excelente pentru familiile care isi doresc sa ofere copiilor o petrecere atat educativa, cat si distractiva.

Museum of Senses ofera aceasta posibilitate, intrucat acum organizeaza petreceri pentru zilele de nastere ale copiilor. Cu toate exponatele din cadrul muzeului si camerele special amenajate, copilul tau impreuna cu invitatii de la petrecere se vor bucura de o experienta extraordinara. In plus, Museum of Senses beneficiaza de animatori instruiti, gata sa le ofere copiilor o sedere minunata si amintiri pe care cu siguranta nu le vor uita. Experienta pentru acestia va fi atat distractiva, bucurandu-se de toate salile interesante, dar si educationala, pentru ca este o ocazie pentru ei sa invete despre de la programele cu ghizi cat mai multe informatii despre iluziile optice, perceptie, vibratii, creierul uman si stiinta.

Citeste mai jos

banner Museum of Senses

Cu totii stim ca este mult mai usor sa asimilezi informatii prin intermediul simturilor si copiii nu fac exceptie. Mai ales pentru ei este important ca in procesul de invatare sa aiba posibilitatea sa vada cu ochii lor cum se intampla lucrurile. Iar acest muzeu este perfect pentru astfel de activitati. Calatoria copiilor va incepe cu un labirint in care vor descoperi cele mai interesante fenomene auditive si senzoriale. Jocurile de umbre si lumini le vor trezi interesul pentru ca, asa cum stim cu totii, copiii sunt atrasi de orice este colorat. Doar ca de data asta, in loc sa se joace, vor invata despre Tesla, cum functioneaza energia si care sunt miracolele fizicii. Iar dupa experienta interesanta pe care o vor avea, este foarte probabil sa devina pasionati de fizica.

Citeste si:  Cum sa lucrezi pentru un sef care are cate o idee noua la fiecare 5 minute?

Mai mult decat atat, copiii vor putea sa invete despre legendele cu Dracula printr-o experienta enigmatica, distractiva si educativa. Vor vedea cu ochii lor iluziile realizate de oglinzi in jocuri infinite de lumini si reflexii. Iar cele 40 de exponate pe care Museum of Senses le ofera sunt gata sa ii transporte intr-o calatorie cat mai memorabila si interactiva.

Citeste mai jos

Museum_of_senses_048-ThMoUr5o