Compania OfficeClass, magazinul online de papetarie, birotica si obiecte de mobilier de birou nr 1 din Romania, desfasoara o oferta de nerefuzat la trei modele de vestiar metalic. Acestea sunt disponibile cu reduceri de pana la 514 Lei, dar vei primi si cadouri speciale. Iata in continuare ce ti-a pregatit furnizorul tau preferat:

  1. Vestiar metalic 2 usi Z ECO + CADOU 5 umerase si 100 de botosei – 730,95 Lei (cu o reducere de 217,47 Lei)

Acest vestiar metalic are o constructie robusta, putand fi utilizat o perioada indelungata de timp fara interventii. Modelul este prevazut cu doua usi, iar fiecare cuseta are bara de umerase. In ceea ce priveste incuietorile, acestea sunt de tip butuc cilindru cu 2 chei pentru fiecare usa.

Particularitati:

– dimensiuni: 400 x 450 x 1.800 milimetri;

– greutate: 21 de kilograme.

Cadouri:

– 5 umerase pentru vestiar, confectionate din plastic rigid;

– 100 de botosei de unica folosinta, marime universala, confectionati din polietilena de culoare albastra.

Citeste mai jos

  1. Vestiar metalic 4 usi Z ECO + CADOU 10 umerase si 10 halate albe – 1.205,76 Lei (cu o reducere de 356,54 Lei)

Acest vestiar, livrat in stare complet asamblata, este dotat cu usi ranforsate pe interior, cu un profil metalic care asigura intarirea si robustetea acestora. Fiecare cuseta este prevazuta cu bara de umerase, iar fantele de aerisire permit o buna ventilatie in interior.

Particularitati:

– dimensiuni: 775 x 450 x 1.800 milimetri;

– greutate: 41 de kilograme.

Cadouri:

– 10 umerase confectionate din plastic rigid;

– 10 halate de unica folosinta albe, marime universala.

  1. Vestiar metalic 6 usi Z ECO + CADOU 6 casti de protectie si 6 veste de semnalizare – 1.741,80 Lei (cu o reducere de 514,18 Lei)
Citeste si:  Tehnologia cucereste Iasiul pentru al 3-lea an la rand

Acest vestiar metalic este fabricat din tabla sudata cu o grosime de 0,7 milimetri si livrat in stare complet asamblata. Fiecare dintre cele sase cusete este prevazuta cu bara de umerase si se inchide cu un butuc cilindru (2 chei/usa).

Particularitati:

– dimensiuni: 1.150 x 450 x 1.800 milimetri;

– greutate: 55 de kilograme.

Cadouri:

– 6 casti de protectie cu calota din HDPE, suspensie polietilena cu fixare in 6 puncte si banda antitranspiratie din burete

Citeste mai jos

– 6 veste de semnalizare galbene, din poliester 100%, marime M, cu benzi reflectorizante de 5 centimetri latime.

Optional, cele trei modele de vestiar metalic descrise mai sus pot fi dotate cu acoperis inclinat, bancuta metalica si picioare metalice aplicate prin sudura, cu inaltimea de 12 centimetri si terminatia din plastic reglabila pe inaltime. Totodata, poti opta pentru cheie Master, care poate deschide toate usile, un sistem de inchidere cu lacat sau urmatoarele dotari extra: polite, bare de haine, agatatori tip carlig, alte tipuri de inchideri (moneda, cifru etc).

Prin urmare, profita acum de ofertele, reducerile si cadourile oferite de OfficeClass si achizitioneaza unele dintre cele mai robuste modele de vestiar metalic la sume mult mai mici decat pretul pietei.