Vrei sa ai parte de o experienta completa si eficienta de invatare a unei limbi straine, pentru tine sau pentru copilul tau? Vrei sa ai ocazia de a beneficia de niste cursuri de limbi straine cu adevarat utile, in urma carora sa te poti descurca intr-o alta limba, asa cum ti-ai dorit intotdeauna? Ei bine, colectivul de la Centrul de meditatii Capri te asteapta cu entuziasm si cu pregatire extraordinar de buna in domeniu.

La acest centru de meditatii poti participa la cursuri de limbi straine, dar poti beneficia si de meditatii la matematica pentru copilul tau. In asa fel va fi cel mai bine pregatit pentru Examenele Nationale sau de Bacalaureat.

Stim cu totii ca in ziua de astazi, fara a sti limba engleza este din ce in ce mai greu sa reusesti sa te descurci… Vestea buna este ca la categoria “cursuri engleza”, cei de la Centrul de meditatii Capri au o gama larga de optiuni, cum ar fi meditatii individuale (one-to-one), mini-cursuri (2-3 cursanti) si cursuri mai mari (6-10 cursanti). Nici ca se putea mai bine!

Citeste mai jos

Pe langa cursurile de engleza, la Centrul de meditatii Capri exista si alte cursuri de limbi straine. Poti studia si limba germana, limba franceza, limba spaniola si chiar si limba suedeza, intalnita mai rar.

Asadar, Centrul de meditatii Capri ofera cursuri de pregatire, meditatii si cursuri de limbi straine intr-un cadru prietenos, placut, oferind serviciile unor profesori dedicati. Mai mult decat atat, profesorii care tin cursurile in cadrul acestui centru sunt atent selectionati, bine pregatiti si pasionati de ceea ce fac. Situat intr-o zina ultracentrala, acest loc este o oaza de cunostinte, atat de utile in vremurile agitate si competitive in care traim.

Citeste si:  3 Carti de dezvoltare personala recomandate de Bill Gates

Citeste mai jos

Da-ne un like sau aboneaza-te la newsletter-ul nostru pentru a primi ebook-ul gratuit:

  • Portal Management Resurse Umane

    Tehnici de vanzare


Numele tau (obligatoriu)

Adresa ta de email (obligatoriu)

Asa ca nu mai astepta si inscrie-te la unul sau mai multe cursuri si poti fi sigur ca vei beneficia de niste preturi extraordinar de bune! Cei de la acest centru de meditatii te asteapta, la fel de prietenosi de fiecare data!