Dale S. Richards la Bucuresti in cadrul „The Toolboox Exercise”

Cele mai mari probleme cu care se confrunta astazi antreprenorii romani sunt: deficitul de resurse umane specializate, lipsa unui brand puternic care sa ofere notorietate și o garanție a calitații, lipsa unui management echilibrat al cash flow-ului și a unor parteneri strategici, precum și accesul limitat la soluțiile de finanțare și consultanta pe care le au marile companii atat la nivel de grup, cat si la nivel local.

„in aceste condiții reale de piața, «rețeta» pe care o propune in general consultantul financiar este mai degraba una de taiere a cheltuielilor, conform abordarii europene de criza. Eu le explic și le arat antreprenorilor, cu exemple, de ce nu e recomandat sa conduci o afacere cu instrumente vechi. Aici apare diferența dintre performanta și eșec. Zilele sistemului de conducere autocratic au apus, iar companiile cele mai performante utilizeaza cu totul alte abordari”, a declarat Dale S. Richards, reputat consultant de business și speaker acreditat de catre Vistage International.

Citeste mai jos

Dale S. Richards are o experienta de peste 25 de ani in domeniul dezvoltarii afacerilor, oferind consultanta de business pentru mai bine de 150 de companii, pentru care a atras un capital de peste 3 miliarde de dolari. Printre instrumentele folosite de Dale S. Richards se numara utilizarea competentelor de coaching, managementul clientilor, programele de loializare, programele proactive de relatii cu clientii, masurarea parametrilor-cheie de performanta a unei afaceri, construirea unui brand, sisteme de succes, valoarea sistemelor recurente, analiza concurentei si impactul acesteia asupra afacerii.

in perioada 24 – 26 septembrie 2015, Dale S. Richards va veni la București ca speaker in cadrul “The Toolbox Exercise”, eveniment organizat la Hotel Intercontinental Bucuresti, Sala Ronda, și dedicat antreprenorilor și managerilor romani. Evenimentul, organizat de Centrul de Etica și Strategii (CES), se va concentra asupra catorva teme extrem de importante pentru cei care conduc afaceri in Romania.

Citeste si:  Cum ajungi un sef detestat

„Am gandit acest eveniment pentru ca ințelegem condițiile in care antreprenorii romani iși conduc astazi afacerile și avem incredere ca descoperind ce este valoros in fiecare business, folosind metodele noi ale lui Dale S. Richards, acompaniate de pasiune și determinare, putem avea succes”, a declarat Vlad Dragomir, membru fondator al CES.

Evenimentul are o componenta caritabila: 5% din incasarile brute ale evenimentului vor fi donate catre Fundatia Mia’S Children.

Citeste mai jos

Da-ne un like sau aboneaza-te la newsletter-ul nostru pentru a primi ebook-ul gratuit:

  • Portal Management Management si Leadership

    Tehnici de vanzare


Numele tau (obligatoriu)

Adresa ta de email (obligatoriu)

Partenerii CES in cadrul acestui eveniment sunt: Romglobal Inc., Business Days, Asociatia „Romania in Lume”, Institutul de Control Intern.

Centrul de Etica și Strategii este o organizație non-profit care iși propune sa creeze modele de educație, pornind de la paradigma omului care a dobandit succesul bazandu-se pe un sistem de valori morale și creand valoare in jurul lui. Mai multe detalii: www.centruldeeticasistrategii.ro, lorecaradimu@gmail.com, mobil: 0747497133

banner2