Daca urmeaza sa iti deschizi un hotel la malul marii, la munte sau in centrul unui mare oras, cu siguranta esti constient de importanta achizitionarii unui mobilier de calitate. Bineinteles, amabilitatea personalului, privelistea si mancarea sunt aspecte cruciale, insa principala activitate pe care turistii o intreprind intr-un astfel de stabiliment este odihna. Acesta este si motivul pentru care camerele se diferentiaza, in primul rand, in functie de tipul si numarul de paturi: camera single, double, twin, cu pat matrimonial etc.

 

Totusi, dupa cum stii deja, nu doar mobila din camere este importanta, ci si ceea ce se numeste mobilier horeca. Aceasta denumire se refera la totalitatea scaunelor, fotoliilor, meselor si a altor piese de mobilier din lobby-ul, barul si restaurantul unui hotel. Alberta Casa, magazinul tau de mobila din lemn masiv si canapele extensibile de inalta calitate, a introdus de curand in oferta si mobilier horeca, realizand importanta acestuia nu doar pentru hoteluri, ci si pentru localuri, sali de asteptare / conferinte etc.

 

In acest articol, vom vorbi exclusiv despre importanta mobilierului horeca pentru imaginea si succesul unui hotel. Iata in continuare care sunt principalele motive pentru care trebuie sa investesti in mobilierul horeca cel putin la fel de mult ca in mobilierul din camere, daca iti doresti ca stabilimentul pe care il conduci sa prospere, sa aiba un grad de ocupare din ce in ce mai mare si sa reziste mai mult de un sezon pe aceasta piata extrem de competitiva.

 

  1. Mobilierul din lobby ajuta la conturarea primei impresii. In momentul in care intra pentru prima oara in holul hotelului, turistii observa mai intai scaunele, fotoliile si mesele amplasate de jur imprejurul receptiei. Chiar daca si-au facut deja o idee generala referitoare la cum arata mobilierul din camere, gratie fotografiilor de pe internet, primul impact vizual il reprezinta mobilierul horeca. Prin urmare, acesta trebuie sa denote bun gust si, bineinteles, sa fie impecabil din punctul de vedere al curateniei.
Citeste si:  Vrei sa ai parte de un eveniment de lansare de succes? Iata cateva idei creative prin care poti face acest lucru

 

Citeste mai jos

  1. Mobilierul din restaurant ii ajuta pe clienti sa se simta confortabil. Cei mai multi dintre turisti isi achizitioneaza pachete all inclusive sau cel putin cu micul dejun, insa acest lucru nu este suficient. Pentru un hotel, profitul nu este totul si, chiar daca turistii vor plati oricum pentru cele trei mese, ei trebuie sa se simta confortabil in timp ce mananca. Prin urmare, doteaza-ti restaurantul cu mese mari si scaune comode.

 

  1. Mobilierul din bar iti va rotunji profitul. Spre deosebire de micul dejun, pranz si cina, care sunt de multe ori incluse in pretul camerei, pentru bauturile consumate de la bar clientii vor trebui sa plateasca suplimentar. Prin urmare, daca iti doresti ca acestia sa petreaca din ce in ce mai mult timp la bar, trebuie sa creezi o atmosfera primitoare. Alege mobilier horeca de cea mai buna calitate, cum ar fi scaune de bar inalte si confortabile, si doteaza-ti barul cu bauturi pentru toate gusturile. Astfel, toata lumea va fi multumita, iar hotelul tau va fi recunoscut nu doar pentru camerele spatioase, ci si pentru celelalte dotari care il vor face extrem de apreciat printre turisti.