Amenajarea casei este o activitate plăcută și relaxantă, dar poate conferi și motive reale de stres atunci când ne dorim să găsim cea mai bună variantă de optimizare a spațiului fără a compromite designul funcțional sau estetic.

Amplasarea unor uși de sticlă creează o legătură armonioasă între două camere datorită aspectului elegant. Ușile din sticlă sunt potrivite pentru orice încăpere, fie că vorbim despre bucătărie, dormitor sau ușa de la camera copiilor. Însă, pentru încăperi care au nevoie de intimitate – cum este baia, de pildă – nu se recomandă instalarea ușilor de sticlă.

Citeste mai jos

În continuare, vă prezentăm câteva motive pentru care ușile de sticlă se dovedesc a fi o alegere excelentă în amenajările interioare:

Găsești o varietate de uși din sticlă

La momentul actual, pe piața de profil, ușile de sticlă se găsesc într-o mare varietate de nuanțe, modele și stiluri. Dincolo de producător, brand și preț, atunci când alegi ușile din sticlă va trebui să ții cont de celelalte elemente arhitecturale ale camerei pentru a obține o armonie perfectă.

Poți spori iluminatul din încăpere

O locuință luminoasă conferă o senzație de spațiozitate și un design interior confortabil. O cameră cu uși din sticlă va spori iluminatul conferind impresia că este mai mare.

Pot fi manevrate cu ușurință

Dacă optezi pentru uși glisante din sticlă te poți bucura de o manevrabilitate foarte ușoară. În plus, sistemul este special gândit astfel încât cei mici să nu își prindă degetele la ușă. Ușile de sticlă glisante sunt mai durabile față de modelele tradiționale care au tendința de a ceda în timp din cauza greutății.

Te ajută să aerisești optim încăperea

De exemplu, dacă alegi uși din sticlă glisante pentru a delimita spațiul dintre living și grădină, camera se va bucura de o aerisire optimă grație dimensiunilor mari ale acestora.

Citeste si:  VitalFields. Management mai eficient. Mai mult timp pentru creșterea fermei

Se întrețin cu ușurință

Ușile de sticlă nu au nevoie de condiții speciale de întreținere. Le poți curăța cu ușurință folosind o lavetă și o substanță specială non-abrazivă pentru sticlă cu scopul de a evita zgârieturile. Spirtul sau alcoolul se pot dovedi soluții eficiente în acest sens.

Sunt durabile

Spre deosebire de modelele convenționale, ușile din sticlă dau dovadă de o rezistență ridicată în timp. Ele nu se uzează și nu se deformează nici în spații umede.

Au un design estetic deosebit

Eleganța ușilor de sticlă se potrivește perfect cu detalii ale arhitecturii moderne, conferind posibilitatea designerilor de interior să își pună în valoarea creativitatea și talentul.

Uși de sticlă de la Rom Decor

Dacă te afli în căutarea unor uși de sticlă moderne care să te ajute să îți optimizezi corespunzător spațiul, atunci pe rom-decor.ro, poți găsi cele mai eficiente soluții de tehnice și estetice pentru orice dimensiune și încăpere.

Citeste mai jos

Fiecare produs din portofoliu dă dovadă de o eficiență sporită și de rezistență ridicată. Din echipa de la Rom Decor fac parte consilieri dedicați care îți pot oferi asistență gratuită și cele mai bune sfaturi în materie de amenajări.

De asemenea, măsurătorile se afectează în mod gratuit în 24 de ore de la plasarea comenzii. Montajul ușilor din sticlă este realizat de un montator autorizat PORTA, tocmai de aceea garanțiile se întind pe 5 ani, iar nu pe 2 ani de zile, cum este un montaj standard. Rom Decor te așteaptă cu oferte excelente – ai 10% discount pentru orice comandă efectuată online!